Hozzászólok Aktív témák
-
válasz
IRON STORM #7783 üzenetére
Kösz a megerősítést IRON STORM.
Megrendeltem a raktáron levő Lite-On 20A3H-t.
Hétfőre ki is szállítják. -
bozont
veterán
válasz
IRON STORM #7794 üzenetére
Na én is berendeltem egyet, bár maradtam az A1S-nél, mégis olcsóbb +sata. Találtam egy-két tesztet is, elég jókat írnak erről is.
-
fer
senior tag
Én is rendeltem egy olyat, de mivel nincsen nekik raktáron, ezért törölték a megrendelést!
Neked nem?''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
jansto
csendes tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy melyik a mostani piacon lévő LEGHALKABB(és mellesleg gyors) DVD- olvasó. A plextor dvd íróm sajnos nagyon hangosan olvas film nézés közben(elnyomja a filmzenét) a jó öreg Toshiba MD1612 sajnos kezdi beadni a derekát (jó 7-8 év után)...nem olvassa vagy nehezen a lemezeket..van lehetőség esetleg a javítására?
előre is köszi -
Mr.Grincs
veterán
Pioneer DVR 111Dm- van és fel akarok tenni rá 111L firmware-t akkor nem lesz baja tőe?
Tudom elég régi már kb két éves, de még mindig tökéletes. / MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / Samsung Galaxy S9 Coral Blue / Xiaomi Mi Band 3 / BMW E91 318D /
-
Balinov
félisten
Udv Sracok,
szeretnem megkerdezni, hogy a kovetkezo SATA dvd firkalok kozul melyiket ajanljatok?
A szempontjaim: SATA legyen, P45 chipset melle kell,Vista x64 ala. DVD-RAM nem feltetel, foleg -os lemezeket vesnek vele, abbol is tulnyomoreszt egyoldalasakat. Labelflash/Lightscribe nem kovetelmeny, de ha van az sem baj.
A jeloltek.:
Optiarc AD-7201S-0B
LG GH22NS40 AUAR
Pio DVR-215 vagy DVR-216DBK
LiteOn IHAS120-11Ezek kozul melyik tudja a legstabilabb irasi sebesseget 8x-n (16x irast kerulom), normalis hangja es olvasasi sebessege.
Koszi a tippeket elore is
udv
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sziasztok , bedöglött az optiarc 7173s -em, gari után 3 hónappal persze
...(ha valakinek kell alkatrésznek szívesen odaadom
) szeretnék egy Labelflash es (már bevásároltam egy pár doboz lemezt hozzá) dizájn szempontjából fekete
dvd írót venni, ami gyors és halk, a magas írási sebesség, meg a dvd ram nem feltéttel, inkább csak hogy legyen egy olyan sebesség amin nagyon stabil jó minőségben tud írni, ti melyik(ek)et ajánlanátok mostanság ?
-
Balinov
félisten
válasz
IRON STORM #7820 üzenetére
Neked is koszonom a feedbacket, pont GA-EP45DS3 vagy DS3R vagy DS3P lesz a kiszemelt lap.
Ja igen, 16x DVD-R Verbatin a kiszemelt alapanyag. Vettem egy 100as hengert nemreg, az nekem kb 1 evig is kitart.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Köszönöm a válaszokat
-
Prego
senior tag
A P35ös Chipset már kezeli a SATA írókat (Giga P35-DS3). Egy DVR-216D lenne a kiszemelt, most úgy látom azt istenítitek
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Üdv!
Úgy néz ki, hogy szeretett 110D-m feladta a harcotMa írás előtt elkezdett kerregni, és már olvasni sem olvas(sa be) a lemezeket. Még egy kábelcserét megpróbálok holnapután, aztán ha nem jö be, akkor jön a kérdés:
Milyen legyen az utód?
NEC, vagy a Pio 215-6? PATA vagy SATA? (Ic7 max3) SATA-ról ugyanúgy leht bootolni (win-t telepíteni) mint egy PATA-sról?Köszönöm a válaszokat előre is
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
kali
legenda
a dvr-110d vonalát követve nyugodtan vehetsz újabb szériás pionner írót, ajánlott vétel! bár az újabb nec írók sem rosszak, sőt...
viszont a jelenlegi alaplapodhoz nem mernék sata csatolású optikai meghajtót ajánlani! régi alaplap, régebbi szériás sata(1) vezérléssel, régi bios verzióval (az utolsó bios frissítés is több, mint 4 éves - ennél kezdték csak el tákolgatni a sata cd-rom vezérlési hibáját), szóval nagyon sok a hibalehetőség. nem mondom, hogy garantáltan nem menne a lappal a sata csatolású optikai meghajtó, de én nem reckíroznám meg, az biztos! inkább megkímélném magam a sok esetleges hibalehetőségtől!
kérdezni akartam, hogy sata vagy ide módban használod a rendszert, de az alaplapodon írt raid láttán, pláne nem ajánlom a sata csatolású optikai meghajtót.
vegyél egy dvr-116d ide csatolású írót, azzal tökéletesen elégedett leszel!Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 MU-MIMO Gigabit Wi-Fi Router eladó https://tinyurl.hu/wHs9
-
Akkor az lesz, köszi a tippet
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Tibord
senior tag
Hali
Nem igazán ide tartozik de hátha:
Azt olvastam hogy VERBATIM DVD-R lemezt vegyek mert a jó minőségű.
Az lenne a kérdésem hogy ha a DVD nyomtatható akkor az változtat valamin? Esetleg rosszabb lesz a minősége?Előre is köszi a választ.
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
Brainwashed2
tag
Hello! Szeretnék venni egy DVD+/-RW-t, mivel úgynézki a mostani kezd bekrepálni. Nem szeretnék sokat költeni sőt... A lényeg, h ocsó legyen.
Csak biztos van valami olyan amit nem ajánlotok, mert gyakori a hiba meg ilyesmi és szeretném elkerülni, h olyanhoz jussak véletlenül. Ja és belső író/olvasó kéne. Szóval valaki tudna nekem segíteni, ajánlani valamit? Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
Brainwashed2 #7836 üzenetére
Pioneer 115/116 (IDE) 215/216 (Sata) és NEC 72XX szériák ajánlottak...
-
Balinov
félisten
megszivattott a webshop, torolnom kellett a rendelesemet, mert a magyar kartyamat nem fogadtak el,igy mashonnet kellett megrendelnem a cumokat a gephez. a dvd firkalo egy NEC AD-7200S Satas lett.Mit varhatok el ettol? Sosem volt igazandibol LG iron kivul mas markaju optikai adatvesom
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Alex91
nagyúr
válasz
Balinov #7838 üzenetére
A multkor pont egy rossz LG szeriaba futottunk, pedig eddig nekem se volt veluk semmi gondom... Ugyhogy lehet, hogy jobban jartal
!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Balinov
félisten
-
Megoldódott a probléma. Ma szétszedtem az írót, és találtam valami nem bele valót. szvsz a rollis dvd legalsó lemezére felragadt papír (nem a szivacs) rátelepedett a meghajtó részre. Levettem, működik a cucc
Mostanában ilyen fura jelenségek vannak nálam. 2 hete azért nem volt net 1 napig, mert megsérült az utp kábel borítása, bejutott a víz, és szépen elszivárgott a routerig, ahol rövidrezárta magát. Levágtam a csatit, raktam fel újat, és azóta van net. Meg még volt pár ilyen dolog.
Mókás egy December ez. Most a hdd visszajelző led világít mint állatAzért köszi a tippet srácok!
-
devillike
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Csak egy kérdés, tudvalaki mostanában olyan DVD meghajtóról ami nem tálcás?
Pc-be kellene, notebook-ba valót láttam samsungéktól, de 3.5'ost nem találtam.jó dolog jó emberekkel üzletelni...
-
AMD Power
titán
Idővel le szeretném majd cserélni a mostani NEC írómat. Mit érdemes venni manapság?
Xbox Series X Power Your Dreams! ;)
-
Balinov
félisten
válasz
AMD Power #7846 üzenetére
Nekem igy 5 lemez utan bevallt a NEC AD-7200S satas cucc. -os Verbatin 16x-ra vesek 17-19x-s sebesseggel teljesen jol.
-
Balinov
félisten
válasz
AMD Power #7848 üzenetére
tenyleg? nekem ez az elso nec irom...
akkor tegy probat a korabban itt is ajanlott PIO 216tal.Pozitivak voltak a velekapcsolatos forumbejegyzesek
Hozzászólok Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- [Re:] Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom
- Komoly Covid Kocsma
- Polgári Repülőgép-szimulátorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Crypto Trade
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Sony Playstation 4 (PS4) Pro 1 TB eladó 7 db eredeti játékkal, 2 db gyári kontrollerrel
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2017, Space gray, üzletből, magyarországi, dobozos, patikia állapot
- Sennheiser Momentum 3 Over-ear vezeték nélküli fejhallgató, Noise Cancelling, Fekete
- Dell Business - 8.gen i5 - 128GB/1TB - 8GB - Nvidia - FHD
- Latitude 5501 - 9.gen i7 (6mag) - 16GB - 512GB - Nvidia - FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: Superfund Research Kft.
Város: Szeged