Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz Geresics #7702 üzenetére

    Érdekes beszámoló. Lehet egy problémás esetet fogtál ki. Egyébként segít az ilyen dolgokon a firmware frissítés lemezproblémák, egyés problémák kiküszöbölésre jó. Nekem az első Pioneerem DVR 108 as volt akkor még 24,9K ért vettem nagykerben:) iszonyatsok dvd-t megírtam vele, soha semmi probláéma nem volt rontani sem rontott, pedi vegyesen használtam mindenfajta lemezt Arita, Maxell, TDK, Verba, akkor még volt princo de az xar, Ricohstb és mindet megette. RWől is mindent. Kétrétegűből csak verbát használtam vele akkor. Nem írom le mennyit írtam vele, mert lehet nem hinnéd el de 3nullás számjegy. Úgy adtam el hogy tökéletesen írt, ugye az előző hszben írtam.
    Jött az új gépem vettem hozzá 111D-t azt lecsereéltem, de az írót egyedül meghagytam, mostani gépemben is a 111D van és igaz nem írtam meg vele annit mint az előzővel de még mindig semmi baja sincs. Egyébkén mintha olvastam vagy hallottam volna én is hogy a 109 es és a 112es szériváal mintha gondok lettek volna de nem esküszök rá.
    Én ajánlom mindenkinek a Pioneer márkát.:)
    Próbáld ki nyugodtan az NEC-t remélem nem bánod meg:) nekem is ajánlották.
    Majd számolj be a fejlmeényekről :R :R

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák