Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- [Re:] Az ASUS a bányászatra szánt gyorsítójáról sem hagyja le az RGB-t
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- [Re:] Hamis visszahívási kísérletre figyelmeztet az AMD
- [Re:] Az AMD válogatja a GPU-t a PowerColor új VGA-jára
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Kormányos topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [b0bcat:] Új videokártyák 100 ezer forintig 2021 tavaszán - lehet velük játszani?
- [Re:] [kisvakond111:] Szputnyik V - Egy 19 éves srác tapasztalatai
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hozzászólok Aktív témák
-
vmaxter
tag
Na szóval ezt találtam és talán ezt meg is venném. Szerintetek milyen! Tudom, olvassam el a cikket, de kiváncsi lennék a véleményetekre, nincs összehasonlítási alapom. A plextorban csalódtam, de ha jól sejtem ebben Pio belső van, viszont Pio-ról nem találok ilyen tesztet.
Ja, és ilyet kaptam kölcsön kipróbálásra, teccik, nem hangos, kicsit erősen kell nyomni a kiadó gombot, de csak ennyi negatívumot találtam benne a röpke 4 db DVD megírásakor.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Kéne nekem valami olcsó, Satás, HALK dvd-író.
Melyiket tudjátok ajánlani?
Előre is köszi01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001
-
-
Jim74
nagyúr
válasz
audi100td #7163 üzenetére
Take it easy Brotha'
Hisz még csak lelkes újoncVmaxter: én ugyan nem ismerem az ASUS írókat, de mintha itt a fórumon hallottam volna róla negatív véleményeket is.
Én most vettem Pioner 216D-t (a 116-os SATA változata) és egy NEC 7201S-t.
Szerintem mindkettő jó, viszont az NEC hamgosabb ugyan, de pl. volt olyan karcos DVD-RW lemezem, amire a Pio nem volt hajlandó írni az NEC meg megírta.
Az NEC egy kicsit talán gyorsabban tud olvasni és Lightscribe-os (a 7203 Labelflash-es). Mindkét NEC-nek van IDE verziója is, amit a típusszám végén A betűvel jelölnek, ha jól emlékszem.
Az előző NEC-m (7173-as) elég gyorsan elhalálozott, de azt mondják, hogy a 72XX-es sorozat már jobb.Ennyit tudtam segíteni
-
Jim74
nagyúr
Örülök, hogy megbékéltetek
-
littlelion21
addikt
Tiszteletem Uraim!
Csak egy rövid kérdésem van: melyik a manapság fellelhető legjobb elérési idővel felvértezett,
legmegbízhatóbb relatíve legcsendesebb író?
Az írási sebesség másodlagos.Pontos típusszámot is írjatok lsz.
Előre is köszönöm!
-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21 #7181 üzenetére
Ez kimaradt: ha lehet ne legyen horror ára...
-
audi100td
nagyúr
válasz
littlelion21 #7181 üzenetére
Pioneer DVR-216-ot ajánlanám, az elérése nem olyan jó, de az írás minősége annál inkább és halk is. Egyáltalán miért számít neked a jó elérés?
-
audi100td
nagyúr
válasz
littlelion21 #7184 üzenetére
Samsung 182M íróm volt a Pio elött, annak elég jó volt az elérése, de se írás-minőségben, se zajszintre nem olyan jó mint a Pioneer, még a házat is berezonáltatta amikor felpörögött.
Szerintem elégedett lennél a Pio-val és kb. 5000 Ft-ba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
válasz
audi100td #7185 üzenetére
Köszönöm a tanácsod, azt hiszem megfogadom.
Még ennyit kérdeznék, hogy írásra milyen segédprogramot érdemes használnom?
Amióta az eszemet tudom, Nero-t használok, bár mindenki szidja - igaz nekem soha nem volt vele gondom - de valsz. lehet benne valami ha mindenki ilyen negatív véleménnyel van róla... -
audi100td
nagyúr
válasz
littlelion21 #7186 üzenetére
Szívesen
Szerintem a Nero 7 simán korrekt, bár ilyen téren nincsenek speciális igényeim.
-
audi100td
nagyúr
válasz
littlelion21 #7188 üzenetére
Igen, én ismár sokszor hallottam, hogy fikázzák, valószínüleg nem ok nélkül, de én csak CD/DVD-írásra használom és eddig még nem volt vele gondom.
Ashampoo Burning Studio-t használtam még egy ideig, hasonló felépítésű progi, állítólag jobb is, de visszatértem a nero-hoz, mert már kb. 10 éve használom és megszoktam.
-
Jim74
nagyúr
válasz
littlelion21 #7188 üzenetére
Hali!
Szerintem nincsen semmi gond a Nero-val, ha csak írásra használod. Én felváltva szoktam írni Nero 8-cal és Ashampoo Burning Studio 8-cal. Szerintem mindkettő rendben van.
-
wwhy
veterán
válasz
A szidás alapja vszleg a kibővített funkciók és az ezekből következő csomag. Az Ashmpoo teljesen jó, a 8.03-assal mondhatni minden írható. És csak író
ELADÓ<<VADIÚJ>><< DELL Latitude 7300 i7_CPU/512_SSD/16GB_RAM_GARI:2023>>
-
kali
legenda
nero is létezik apróbb csomagban csak írásra, illetve több különböző változatban, csökkentett támogatással - már a teljes csomaghoz képest! akinek csak írásra kell a nero, az ne telepítse fel a nero 8 190 mb-os, és főleg ne a nero 9 370 mb-os teljes - extrákkal bővített - csomagját, az használjon micro...stb verziót!
Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 MU-MIMO Gigabit Wi-Fi router eladó https://tinyurl.hu/wHs9
-
sklopp
őstag
válasz
Esetleg kipróbálhatod az ingyenes CDBurnerXP-t. Bár még csak kóstolgatom, egyelőre korrekt.
-
wwhy
veterán
nekem a micro stb-vel csak annyi a bajom, h nem gyárilag kiherélt verziók, hm vki kiszedegetett belőle ezt-azt; és így nem igazán szeretem
de azért még jó lehet, mint pl. az adobe reader lite
[ Szerkesztve ]
ELADÓ<<VADIÚJ>><< DELL Latitude 7300 i7_CPU/512_SSD/16GB_RAM_GARI:2023>>
-
Norbi_888
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy megbízható DVD-írót 5-6k körül. Leginkább DL lemezekhez kéne, a gyorsaság nem számít. Nem kell rá LS, LF stb... csak sima írás. Én a Pinoeer 216D-re gondoltam, ez jó választás? Vagy valami más?
Köszi.
Hozzászólok Aktív témák
- Komoly Covid Kocsma
- Elite: Dangerous
- [Re:] Nem bírta a Dogecoin-őrületet a Robinhood
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- [Re:] Magyarországon gyártják az új Mercedes villanyautót, az EQB-t
- [Re:] Fatális balesetet szenvedett egy állítólag Autopilotot használó Tesla
- Motoros topic
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű