Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Laca19 (a)

  aktív tag

  válasz Laca19 (a) #3822 üzenetére

  Kis kiegészítés: az újabb lapokon az IDE is lehet problémás: például a 965-ös lapok már nem tartalmaznak ''normális'' IDE vezérlőket, általában külső gyártó csinálja őket, például Jmicron. Ezekkel is jónéhány embernek meggyűlt a baja, főleg ha két eszköz volt az IDE csatornán, persze ez nem jelenti azt, hogy Neked ha esetleg ilyened lenne, akkor Neked is törvényszerűen bajod lenne belőle, csak soknak volt. De például a 945 vagy 975-ös lapokon normális alaplapi IDE vezérlő van, ezekkel nem lesz probléma.
  Nforce-os IDE vezérlőkkel is sokaknak meggyűlt a bajuk, igaz ezeket legtöbbször megoldotta ha az illető uninstallálta az nvidia driverét, és a Microsoftosat használta. Nekem például semmi bajom nem volt az Nforce IDE vezérlőjével, persze miután sokan panaszkodtak rá, azóta csak a sima Microsoftosat használom, vagyis amit az XP SP2 alapból feltesz.
  Szóval ezt csak azért írtam le, hogy ha nagyon körültekintően vásárolsz, akkor figyelembe veszed az alaplapodat is egy kicsit a csatolófelület szempontjából.

  http://www.diesel.com

Hozzászólok Aktív témák