Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Bernardo20 #2674 üzenetére

    hello, ...

    nekem ilyenem van. Pontosabban melyik szoftver telepítésnél írja ki?
    Már a drivernél kötözködik vagy a digitalizáló program telepítésekor?

    Mert akinek korábban ajánlottam hogy vegyen, őneki már a drivernél belekötött, hogy nincs XP SP2, pedig volt neki. Most pontosan nem is tudom megmondani, hogy hogyan oldotta meg a problémát, de leírom én hogyan, mert nekem is beleköt:

    Nekem az XP telepítőmbe belevan téve az SP2, tehát alapból ilyen az XP telepítőm. Majd kikapcsoltam a számítógépet a használati utasítás szerint, mindent bekötök: táp+USB. Szám.gép bekapcs. Majd amikor már nem csinál semmit a vinyó, akkor behelyeztem a Honesteches CD-t egy másik (belső) íróba, majd autómatikusan telepítette a drivert. Tehát felismeri sima külső írónak az XP. Majd Honesteches progi telpítőjét elindítom, végefelé kapok egy ilyen üzenetet:
    [link]

    De ezzel nem kell foglalkozni, hiszen fennt van az SP2, elindítom a digitalizáló progit(honestech) és működnie kell.Legalábbis nálam működik.

    Esetleg nézd meg a programba, hogy nem-e hagytad S-videon a bemenetet.

    Amúgy nem kell ezt a Honesteches programot erőltetni. Ha ez kötözködik, akkor tedd fel a WinDVD Creator 2-őt.Amit én ajánlok. Sokkal kevesebb procihasználat mellett sokkal de sokkal szebb képminőséget ad. Vagy tedd fel a Cyberlink PowerProducer2 Gold-ot(ezt is kaptad az LG-hez),ami igaz ugyanannyi processzort használ mint a Honestech,azonban jobb képminőséget ad, olyat, mint a WinDVD Creator2.
    A WinDVD Creator 3-at ne tedd fel, mert nem ismeri fel, mint digitalizáló eszközt.




    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák