Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • fishi

  tag

  válasz KopaszÁllat #2343 üzenetére

  Na akkor javítok egy picit a hozzáállás átlagon. :) Egyébként, ha van kedved, benézhetsz a HWSW fórumára is, hátha jobban bejön.

  1. Túlírni a legtöbb író csak cd-re tud, dvd-re csak a Plextor-ok és a BenQ DW1640/1650/1655 tudnak (utóbbiak csak az ImgBurn-el). Kérdés, hogy a LF vagy a túlírás kell-e jobban, mert a 1655-ös Lightscribe-os (és egyre kevesebb esélyed van beszerezni). A 111-es széria megint jó, bátran megveheted. NEC-ből 4551-et egy picit érdemesebb venni, de a 4571 is kezd tűrhető lenni. Viszont a rackezés rizikós, érdemes utánanézni, hogy megy-e jól az adott író benne.

  2. LG-t nem ajánlom. Ha sikerülne beszerezned, akkor a 1655-ös külső verziója nagyon jó választás lehetne. Pio-ból, Nec-ből nem tudom lehet-e ilyet kapni.
  (Esetleg, ha bátor vagy, szóba jöhetnek még mindkét (1., 2.) esetben a Philips 1655-ös belsejű meghajtói BenQ-ra átflashelve a túlírás miatt, bár nem vagyok benne biztos, hogy kell hozzá.)

  A gari nem egészen így van, lehet, hogy nem jó helyen nézted. Plextor-t, Philips-et, Pio-t is lehet(ett még) kapni (nem rég) 2 év garral.

  A ''márkás'' lemezekkel vigyázni kell: [link], pl. a Fuji-t általánosan nem ajánlom.

  Dare2Live (DVD lemezekről): ''elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?'' - perempe: ''Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik...''

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés