Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Laca19 (a)

  aktív tag

  Sziasztok,


  1. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata az LG GSA-5169D külső (USB2.0) DVD írójával. Ez egy digitalizáló funkcióval ellátott DVD író [link]. Információt vagy leírást vagy tesztet nem találok róla sehol sem. Szóval ebben kéne segítség. Ha esetleg valaki tudna linket adni (lehetőleg magyar legyen) nagyon megköszönném.
  Végül is ez egy beépített TV-tuneres DVD író, ami felveszi majd kiírja az AV bemenetére érkezett jelet?-én így értelmezem. De vajon ezt milyen minőségben? Mert ha ez így van akkor tudnék felvenni pár dolgot a TV-ből.

  2. Ez a PCX webáruház mennyire megbízható és gyors? Eddig az e-digital-ból rendeltem pár dolgot abban nem csalódtam, de itt a PCX-en találtam kapásból két furcsaságot:
  a, a 2166D-s és 2164D-s LG meghajtó forintra pontosan ugyanannyi, pedig az egyik LS-os meghajtó, a másik Light Scribe nélküli (ez a kisebbik furcsaság)

  b, de miért árulják a Samsung T8Z-s 1GB-os MP3 lejátszót két féle áron is: 59228Ft és 78551Ft-os áron? A 2GB-osat pedig 69207-os áron? Mert ez így értelmetlen.

  [link]

  (bocsi hogy hosszúra sikerült)


  http://www.diesel.com

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés