Hirdetés
- Dell notebook topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- [Re:] Az OLED monitorok elterjedésére számítanak a piackutatók
- [Re:] Sugárkövetésre tervezett GPU-családot mutatott be az ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- [Re:] Raijintek Pan Slim gépház: ízléses monitortartó átgondolt beltérrel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
Ottó58 #20848 üzenetére
Nekem egy Samsung SH-S223L íróval van olyan problémám, hogy elsőre egyáltalán nem jön ki a tálca, csak ha "megkocogtatom" párszor. Ha egyszer kinyílt, akkor viszont már simán nyit akárhányszor, csak hosszabb állás után az első alkalom nem megy.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
-
jeni
félisten
válasz
elfelejtette #20852 üzenetére
próbálj gumi szíjat cserélni benne
-
Pete1
tag
válasz
elistvan #20841 üzenetére
Sziasztok,
A segítségeteket kérem! Van egy Lite-on iHAS124 F(U) tipusú Dvd íróm (eredeti Firmware CL08), amit tesztelésre használok.
Feltettem rá a CL98, utána a CL99 majd a CL9F (jelenleg ez van rajta) Firmware-t, de elfelejtettem lementeni az eredeti CL08-at. Ha esetleg valakinek van ilyen írója, kérem, hogy mentse le EEPROM_Utility-vel a Bin file-t és küldje el! Lehet a régebbi CL06 vagy CL07 is! Előre is köszönöm, ha valaki segít! -
jeni
félisten
-
balintka
addikt
Plextor PX891SA írót van értelme az újabb Samsung S224GB-re cserélni? Vagy Liteon IHAS122, 124-re?
Xbox gamertag: BubuHUN
-
jeni
félisten
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy Sony laposban megdöglött az író, karácsonyi ajándékként meglepném a tulajt egy usb-s DVD íróval. Van valami javasolt portéka nem túl magas áron, ami kellően igénytelen, bírja a nemtörődöm tulajt, az esetlegesen belehulló cigihamut, port stb?Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
dik
őstag
Megdöglött a pionner DVD dvr - 212D íróm egyik pillanatról a másikra már nem olvas be semmit csak kattog világnak. Ez nem bírt sokat! A régi 108 vagy 106 már pontosan nem is emlékszem az még mindíg stabil csak új gépembe nem tehetem annó mert ugye nem sata. Azzal 3x annyi lemezt írtam mint ezzel és kevesebb volt a rontási arány. Hát igen tanuságos eset a régi volt a tuti.
Most mit éremes venni milyen márka ami még nagyából jó lehet (jó kezd lejárni az idejük de sok lemezem maradt)? Szigorúan fehér és sata jöhet szóba és belső hagyományos. Tippeket javaslatokat előre is nagyon köszönök!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
jeni
félisten
Szia!
Fehéret sata kivitelben talán használtan kapsz már. Esetleg egy feketét lefújsz fehérre,vagy inkább bidzs színre.Semmi sem örök életű. Talán még kapsz Pioneer 215/216 írót még. Esetleg a Sony-t keress a jó írása
miatt. Samsungból a régebbiek a keretesebbek. Ha újat szeretnél akkor teljesen mindegy melyiket veszed,de fehéret nem találsz az biztos.dethroner
Cserélj a Sony laposban DVD írót. Azt nézd meg,hogy 12,7mm vagy a 9,5mm kell-e oda? Vagy még azt megteheted,hogy a rossz belső író helyére beteszel egy Optibay keretet a HDD-nek és külsőre bármilyen USB ODD-tz vehetsz. Nincsenek minőségi különbségek a gyártók közt.
-
dik
őstag
Na szép én sem találok. Szigorúan újat és valami LG néztem ki (LG GH24NSD1). Az ára mindegy lenne szinte mivel mind amit találtam 10 rugó alatt van. Akkor lesz fekete a fene bánja. Használtat dehogy veszek az kamikaze már...
LG-ről mi a vélemény? Első íróm annó az volt bajom nem volt vele de az anno volt. Manapság nem tudom..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
jeni
félisten
talán ez még régebbi jobb Liteon író mégesetleg ezt bevállalhatód.
a használtak közt vannak amik 10 max lemezre volt megírva és ugyanúgy hibátlan,sőt akár még mindig jobb vétel a bolti 0 perces íróhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Abból is több verzió van és az A verzió volt a legjobb amit lehet überelni 524A,illetve 624A-ra.
A Liteon erőssége a DL lemezek írása és a teszt képesség.
Ha az adott író nem tudja a az M-Disc írását akkor az még a A vagy a B verziós lehet.Mára csak 2 gyártó maradt!
LG és a Liteon
Lehet választani újat ezek közül.
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Azt viszont már elfelejtettem mit is számít benne, hogy mennyi a cashe? LG 0,5mb a többi 2mb csak azért kérdem ez befolyásol valamit is?
-
dethroner
veterán
-
Ottó58
senior tag
Nekem van ilyen íróm, de nem ír oly jó minőségben, mint a régi, IDE-sek.
Mostanában Px 712A, Opti 7200A, Pio 107,109-el írogatok, ezek sokkal jobbak.
Ezért raktam össze régebben egy IDE-s, 1155 foglalatú alaplappal egy másik gépet.» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
dik
őstag
Oké minden rendben van nagyon köszönök mindent!
-
jeni
félisten
Találtam neked egyet-kettőt. Semmi közöm és érdekem a hirdetésekhez. Ez egy lehetőség.
Gyári adatlap.
Hirdetett termék amit újként árul.
A jelzett fehér Samsung 223 L ami egy jól sikerült darab-állapotól függetlenül ajánlott modell.[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Ok rendben van mindent meghalgatok természetesen. IDE van itthon egy de azzal sokra nem megyek.
Használtal az a baj ki tudja mennyit ment és az eladónak hogyne lenne és csak jót mond így használtat nem szeretnék."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Na de most komolyan annyi mindent lehetett ezekről annó hallani így rosszak meg úgy. Most akkor ezt lehet használni vagy sem?
Az amúgy egy régi gépben van így annyira nem szabad, de persze van mellette egy olvasóü is így ki lehet venni...Amúgy az asus tulaj csak személyes ávételt szereti nem tud róla semmit tán ki se volt csomagolva. Na meg volt asus annó soha többet nagyon gyenge bazár volt...
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Esetleg még annyi kérésem lenne mi a különbség ezek között( LG GH24NSD1 SATA és a LG H24NSD1 fekete Dobozos DVD író) azt leszámítva egyik dobozban van a másik nem és az eleje más!? Rendelés előtt állok éppen. Árban sem egyformák csak azért kérdem ér az annyival többet a sima H?
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Az egyikről lemaradt a G betű,és ahogy írtad egyik OEM a másik meg dobozos.
Amúgy az LG az utóbbi 6 évben már nem lett ajánlott típus.
Ettől függetlenül mindkettő cucc 2év garanciás valamiféle optikai író.
Itt megkapod a Liteon iHAS 324-re a 2év garit.[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Hát én nem tudom, de mindenfele dicsérik! Szóval lehet annyira mégsem szar. A Liteon is LG bele van nem? Kb. olvasásra lesz használva meg évi pár írásra szóval remélem nem okoz tán neki nagy bajt. Ennyit talán mindnek ki kellene bírnia. Bár a fene tudja... Ja igen csak pcx jöhet szóba! Ott van pár darab.
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Lite-ON IHAS122-14 és van Lite-On IHAS124-14 fekete DVD író
Vagy talán ipon de ott nem tudom mennyire jól csomagolnák be nagyon régen vásároltam náluk de ott ilyen van. Bár garit nem sokat ad... [link]
Tehát akkor melyiket? Mai napon le akarom adni a rendelést. Persze ha nem muszály nem akarok valami nagyon szemetet kifogni ezért kérdezem...
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
azért mielőtt átveszed kifizeted kérdezzél rá a boltban.
én a saját választásomat,észrevételemet,gondolatomat írtam le.az a 2év garancia biztos a 2évig való működéshez. ma már egyik ODD-t sem tervezik tartós kiépítésre.
a Liteonok még a CD/DVD lemezek tesztelésére is alkalmasak. mivel MediaTEK chipesek,és ezzel épített írók alkalmasak tesztelésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Ukrajnai háború
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Volvo és Saab topik
- [Re:] Az OLED monitorok elterjedésére számítanak a piackutatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest