Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Taru

    tag

    Sziasztok!

    DVD irót vennék, lehetőleg valamivel tartósabbat mivel amik eddig voltak azok kb pár hónappal a gari után tönkre mentek (most egy LG van ami olvas is meg ír is, de asztali DVD olvasó már nem olvassa vissza amit kiírt, laptop is nehézkesen (látja mi van ott de nem mindig tudja megnyitni, ha sikerül és laptoppal átmásolom ugyanarra a lemezre akkor megy mindenhol)).

    Ezt a kettőt nézem most de nehezen tudok dönteni:
    Samsung SH-224FB/BEBE

    Lite-on iHAS124-14

    A Lite-on ellen szól, hogy sehol se találom 2 év garival, és a Samu mellett, hogy 2 év gari, nagyobb az átmeneti tárhely, ráadásul 8x az RW dvd írás (ami fontos, bár lehet nem érzékelhető külömbség, hiszen mielőtt kiírom a filmeket teszt lemezt írok RW-re (megszokás mivel a régi lejátszó nagyon válogatós volt)). A 2 év gari elég erős pont, de lehet értelmetlen (ha a Lite-on tovább húzza 1 év gari ellenére akkor mindegy, hogy a másikank 2 van).

    Aránylag olcsó lemezeket használok mivel nem létfontosságú adatokat írok ki ellenben sok DVDre van szükségem, így gazdaságosan oldom meg (külföldi TV sorozatok felirattal nyelvgyakorlásra, illetve mentem a VHS gyűjteményünket DVDre), így egy kicsit strapabíróbb írót keresnék.

    A Lite-onról mindig azt hallom, hogy jó és megbízható, Samuról alig valamit tudok, mintha lett volna anno egy Samu ami tönkre ment, de nem emlékszem meddig bírta (talán tovább mint a mostani LG illetve tuti tovább mint az előtte lévő Asus).

    Melyik éri meg jobban? Gondolkozom azon is, hogy mindkettő legyen, másoláshoz úgyse ártana, de addig is jó lenne eldönteni melyik bírja jobban a terhelést.

    Előre is köszönöm a segítséget. :R

    Taru

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák