Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zedcon

    tag

    válasz Flashget #19447 üzenetére

    Köszi a tippeket! :R
    Írj priviben ha zavaró a fórumban ez a nagy kép, mert akkor csak egy külső linket rakok be róla.
    Közben kiírtam a másik felét is az anyagnak mielőtt olvastam volna a javaslatod. Ugyanilyen lemezre és CDBurnerXP-vel ugyanígy. Auto gép kikapcs volt írás után és most tudom megnézni az eredményt. PI Errors max 57, viszont a PI Failures max 5 lett. A rétegváltásnál megint.

    Olvasgattam, hogy a rétegváltásokhoz régebben break point-t szúrnak be a DVD filmekhez, hogy ne legyen pár sec szünet a lejátszásnál. Szerinted a jobb minőséghez az én esetemben is segítene a sok kicsi fájlhoz?

    A nem alap AHCI drivert kipróbálom a meghajtóhoz, mert bár az OptiDriveControl teszt kijelezte a Jitter vonalat (10% körül volt), de a teszt végén nem jelent meg a resultja.
    Lehet jobb eredményt értem volna el 4X-6X írással a 8X-os lemezre és egyetértek veled, hogy nem szabad kritikus adatokat egy helyen tárolni. Azt gondoltam 2 DL DVD elég lesz rá, de akkor 4 single layeres verzió is lesz belőle, meg persze míg a winchester be nem döglik azon is tárolom. Most fontos volt, hogy ki legyen írva tűrhető minőségben ezért nem spóroltam az adathordozó árán. Jókat írtak egyesek erről az MKM-es Verbatim DL +R 8X lemezről, ennyi jött ki belőle default AHCI driverrel, régi alaplapban, 8 szoros írással és CDBurnerXP-vel nálam. Azért is osztottam meg a képet, mert a meghajtó is teljesen új.

    Kipróbálom amiket javasoltál.

    Pontos vagyok mert mérnök, de van mikor eldobom az agyam. Lelkes Újonc vagyok 2003 (!) óta :)

Új hozzászólás Aktív témák