Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ottó58

    senior tag

    válasz Mikee868 #17112 üzenetére

    Ehhez én is csatlakozok.
    Nekem is volt több Samsung íróm, amit a fórumon elég jónak tartanak, bár én letettem eme írók vásárlásáról, akármilyen minőségben írnak.
    Amire szám szerint emlékszek: 203D (ezt is jónak állították), 223 talán "Q", és a gari lejárta után mindegyik úgy kezdte, hogy a tálca össze-vissza járt. Benyomtam a lemezt mire többször kiadta, volt hogy a tálca csak nyitott állapotban állt meg akármilyen op.rendszer volt a gépen, hozzáteszem más gépeken is kipróbáltam. Gépindításkor kidobta a tálcát, én behúzattam, ő magától kinyitotta és úgy állt csak meg.
    Egy idő után idegesítővé vált, hogy önálló működésbe kezd, volt amikor bent maradt, meggondolta magát kinyitotta a tálcát, pedig semmilyen íróprogramot nem indítottam el.
    Kevesebbszer fordult elő, hogy a rendszer nem látta, de volt olyan is, hogy többszöri próbálkozásra volt hajlandó írni és olvasni.
    Ja egy F-es írót még ekkor mérgemben kölcsönadtam másnak írni, azt mondam neki, hogy ne is lássam a Samut! Majd szólok ha kell.- ennek már jó ideje és nem is szándékozom visszakérni, habár még nála működik és nem mond rá semmi rosszat.
    A Samukkal párhuzamban mindíg volt NEC valamelyik típusa. Hiába tartják hangosnak, eddig ez vált be, a legjobb minőségben írt. (Verba lemez-+-).
    Meglátásom, hogy a gari idejéig a legtöbb működik utána bizonytalan.
    Amit most használok 524 A; 7261 S; 216 D.
    Ezek közül a 7261 ír a legjobb minőségben!

    » facebook nélkül is volt, van, lesz élet «

Új hozzászólás Aktív témák