Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • verybigboy

    senior tag

    válasz bajtokarpi #13799 üzenetére

    Hmm. fogalmazzunk másképp, én ha most kellene írót vennem, és jó írót szeretnék, akkor jóval több úgymond régi író van amelyik a jó/kiváló kategóriába tartozik mint manapság.

    Én ha az általam a legjobbnak ítélt írót/írókat szeretném megvenni akkor a legjobbak közt tuti az NEC 7200-as sorozata, a Pioneer 215-ös, Samsung-ból a 222L ill. LG-ből pedig a régi GSA sorozat 1-2 tagja szerepelne. (Ebbe a csoportba egyedül a Samsung 222L az ami kapható még tán újonnan, a többi már csak használtként érhető el a hardverpiacon).

    Megjegyzem, én szinte kizárólag single layer lemezeket írok, és ezek alapján alakult ki ez a véleményem ... na meg persze vagy 20-30 DVD író itt figyel a polcaimon és ezek tesztjei alapján mondom ezeket.

    Persze kérdés lehet az is hogy kinek mik az igényei? Ha csak az hogy írjunk 1 lemezt azt jó-napot, akkor nem kell ezt ennyire kiélezni. Manapság kapható írók is megírják a lemezeket, azok vissza is olvashatók az esetek döntő részében, de ha az írás minőségüket is nézzük, akkor nem közelítik meg a fenti Toplistában szereplő írók írásminőségét.

    Huh, remélem azért érthető voltam :D

Új hozzászólás Aktív témák