Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pigsty

    aktív tag

    { Egyszer bakiztam, nem is 116m, hanem csak 112D-m van Pioneerből. Igaz, ezt a dvd lemezek topicban követtem el. Emiatt is írtam most ide.

    Még úgy cseréltem rokonnal az enyémet. most meg látom, 4000Ft körül is kapni egész pofás na jó, lg - meghajtókat. (amúgy fekete-fehéren kívül van más színben is meghajtó? Olyan fura, egy picit halványabb bézs-színben nem láttam komplett gépet, amin minden olyan kellemes pasztell színű. Bár házi munkával biztos jókat lehetne kihozni...)

    Mivel még jól üzemel, relatíve keveset írtam vele, csak elméletből kérdem, a Pio 112D-m mennyire upto date? Ma is megállja szerintetek a helyét? Volt firmware újítás, ami szerintem kb 2006-2008 óta nem frissült érdemben (csak vista kompatibilitást vittek bele), de a mai sony (16D vagy milyen MIDje van) dvd-t is megírja.
    Mikor jön el az erkölcsi avulása egy ilyen IDE írónak? Mik az árulkodó jelek, ha írásra mindenképp kezd alkalmatlanná válni egy író?

    És helyette mit lehetne ma venni?
    Azt olvastam Tőletek fentebb itt, már a Piok sem olyan "jók", talán a 108-as volt, az, ami még tartósnak mondható.
    Ami nem kommersz író, az vajon mi? Csak PPeter a megmondhatója? Egykor voltak valami Plextorok, legalább 22 ezer helyi kredittől számítva. }

    Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Új hozzászólás Aktív témák