Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • betyarr

    veterán

    üdv!

    újra felvetődött bennem,hogy kéne egy masina kattintgatni.amire kellene: főleg portré elsősorban benn,de kinn is lesz használva erre.másodsorban táj és természet.szeretném,ha sokkal szebb képeket tudnék lőni az említett témákban egy milc-el,mint egy kompakttal.videó annyira kell,hogy viszonylag szép képet kapjak,ne pixeltengert,ha egy nagyobb fhd tv-n esetleg lejátszom.nem ez lesz az elsődleges szempont.
    ami még jól jönne: kihajtható kijelző (nem létfeltétel,eddig a kompakt gépemmel meg a mobillal is elvoltam fix lcd-vel),esetleg kukucskáló,ha elromlana az lcd,egy abszolút kezdőnek nem tudom,hogy mennyire kell vaku papucs?sztem elég a beépített vaku.
    a kereső mennyire ajánlott?ha nagyon,akkor kell,ha nemigazán akkor elhagyható.
    a váz és az obi súlya nem szempont,inkább a fogása legyen minél inkább kézreálló.nagyjából átlagos méretű tenyerem és ujjaim vannak.

    használtan venném a gépet és az ár,amit erre rászánnék az 50k,a nagyon max plafon 60-(fogcsikorgatva 65k).esetleg konkrét ajánlatokat is szívesen veszek!
    esetleg annyit hozzátehettek véleményként,hogy az ajánlott gépeknek mi a pro és kontrájuk egymáshoz viszonyítva,vagy csak úgy általában mi az erősségük/gyengeségük.

    előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák