Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    válasz Throme #33106 üzenetére

    A riogatás nagyon nem jó, mert elbizonytalanítja a leendő tulajt. Sok esetben amit a tükrösöktől vár és (pont eleget) meg is kap, azt MILC-ben jóval drágábban kapja csak meg, vagy ilyen-olyan kompromisszum árán, ha csak egy adott kerete van rá. Persze a fotózás alapjában nem olcsó, de azért nem sok embernek van megfelelő tőkéje egy jó vázra, mert ha az oly em10-et vesszük alapul vagy az A6000-et nem a 120k-s kategória. Az alacsonyabb árfekvésű MILC típusok, pedig vagy nem tudják azt amit a tükrösök, vagy nincs normális keresőjük. Az azért nem éppen helytálló, hogy 130-150k körül elérhető D3300, D5200, vagy olcsóbban A58, sokkal rosszabb tudású mint ebben az árban elérhető MILC, sőt.. és nem lehet mindegyik példány bf/ff hibás.
    Azokról a leendő tulajokról nem is beszélve, akiket a méret nem érdekli, de nem is akarnak fejleszteni semmit, mert simán elvannak azzal amit egy DSLR 1-2 normális obival nyújt és azt vagy 5-10 évig nem akarják / tudják cserélni (persze ők vegyenek bridge gépet?). Azért 1-2 MILC tulaj sem vetette meg az előző tükrös gépét, és csak utána anyagi lehetőségei miatt is tudott 200k+ MILC vázat beszerezni. MILC-ek esetén az obik sem a legolcsóbbak közé tartoznak.
    Vannak emberek akiknek veszélyesen kicsi fogásmentes néhány MILC, azért markolat vagy más kiegészítő rá, ha elérhető nem olcsó szintén. Azért egy 20-24Mp-es normális szenzorral ellátott tükrös nem hoz olyan rossz minőséget, azt MILC lehet csak 200k felett tudja alap obival.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák