Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    válasz silmatauki #25708 üzenetére

    A fuji nagyon jól, nagyon tudatosan építi saját leica-utód imázsát, és tényleg le a kalapot az objektívek fejlesztéséért. Csak pont más pénzűeket akarnak megfogni, mint a sony aps-c vonal. Tény ár-érték szempontjából vannak most remek fuji ajánlatok, de lesz itt még sírdogálás a fórumon, ha tényleg igaz lesz utód nélkül kerülnek kivezetésre a belépő modellek. Mikor elfogy majd a jóáras X-A1.
    A sony az aps-c gépeket mindenkinek szánja, és senki nem mondhatja aki ismeri a vonalat, nem figyel a felhasználói visszajelzésekre. Ár-érték-sebesség oldalon pedig kifejezetten nehéz szerintem most megfogni az A6000-et, aki akar meg tud rá mit tekerni (amit érdemes is) A 30k körül megkapható E1855-öt ne mérjük a legalább 3x árú XF18-55-höz.
    A felső kategóriát Sonynál a ff modellek jelentik, ami vonal alig múlt 1 éves. Az objektívekkel meg igaz megint úgy halad a sony ahogy, de nem kényszeríti senki versenyre. Az a 12-24-36Mp lapka sorozat élvezhető most is pár objektívvel, és jön a többi is. A sony valamelyest épít az A bajonettes üvegekre, ezt nem is titkolja. A fuji nem tud mire, ezért menekül előre (jól teszi).
    Szóval kicsit almát körtével hasonlítgatás, nehéz egymás mellé rakni rendszereket, de ettől színesebb a piac. Ez nekünk jó.

Új hozzászólás Aktív témák