Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gatesz

    tag

    válasz qpakcovboy #24147 üzenetére

    Az a baj, hogy a D5200 nekem már nagyon drága :( 193.950Ft a legolcsóbb szerintem 1 év garival!

    A D5100 is qmarketben 163 körül van, ami nem rossz ár, de már ez is a belőtt határ felett van :) És akkor még se táskát, se semmit nem vettem hozzá.

    A D3200 most MM-ban megvan 150-ből, ami eddig a legjobb ár, és nem hiszem, hogy sokkal olcsóbb lesz. Azért az már 50 ezer forint, és nekem a 150 is elég sok kiadás.

    A videó jó dolog, mert én is szoktam hobbi célból vágdosni kirándulásokról videókat, de a videó, és fényképek aránya 20-80%, úgyhogy nekem inkább a képek a fontosak. Tudom, hogy jobb autofókusz, meg több fókuszpont, de ennyi erővel a 7100 még jobb, mert ott még 2 tárcsa is van, de az meg már 300 körül van :)

    Később inkább egy fix obit, meg egy vakut vennék (És ennyi lesz a szett egyelőre :). Nekem fogásra, ergonómiára sokkal jobban bejön ez a nikon dslr, mint az olympus.

    + Vagy nem veszek vakut, de benti képeknél, főleg most majd télen, egy jó vakuval messze jobb képeket készíthetek, mint a saját vakuja.

    Én nem hinném, hogy valaha is több százezres obikat fogok venni, de az én szubjektív véleményem, hogy a mostani gépemhez képest mindenképpen ( Fuji S2100 HD), és a kompaktokkal összehasonlítva sokkal jobb képeket készítesz egy DSLR-el. Már eleve ha csak nem nézünk mást, mint a szenzor mérete. Megjegyzem, hogy ez a saját vélemányem!

Új hozzászólás Aktív témák