Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz hito #23739 üzenetére

    Hümm, szerintem ha a leírtak nagyrésze kínai, akkor ezt az adapteres irányt hanyagold, mert könnyen beleszaladhatsz inkompatibilis cuccokba.

    Amiről én beszélek olcsó kínai adapter funkciójában eltér a linkelt gyári, elektronikus vezérlés átvitelére képes adaptertől. Amiről írtam az kis túlzással egy darab cső aminek az egyik végén van egy NX-M bajonett csatlakozás, a másikon pedig egy tetszőleges manuális objektív bajonet pl. régi M42, Pentax PK, Canon FD, stb.

    Ilyeneket használnak a régi filmes vázakhoz gyártott objektívek milc-ekre pakolásához sokan, (pl jjeeaah is) illetve videóhoz is szeretik őket, mert szépen lehet a fókuszt fokozatmentesen állítani.

    Én egyébként eladnám az NX minit, és annyival olcsóbb volt a teló, vagy pótolnék hozzá valamennyit és attól függően mennyire akarok belemerülni a fotózásba és mik az elképzeléseim választanék egy rendszert/kipróbálnék vázakat.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák