Hirdetés

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

  • Hosszabb bemutatót kapott a Steel Seed

    gp A PC-re és konzolokra szánt teljes kiadás valamikor idén debütál, pontos dátumot még nem kaptunk.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz jjeahh #19801 üzenetére

    "fullHD videót ma már kb. minden gép tud, kérdés, hogy mennyire veszed komolyan a videózást, szükséged van-e manuális beállításokra, külső mikrofon-ra stb."

    Azért a sereghajtó fényképezőgépeket még egy olcsó Full HD camcorder is lenyomja képminőségben. Vannak gyártók akik nem szóltak a mérnök csapatnak, hogy le kéne nyomni videó minőségben egy 100 ezres amatőr camcordert.

    Ez nem csak arról szól, hogy mekkora potenciál van benne egy profibb videó elkészítéséhez. Ezeknek komoly gondjuk van a videó általános minőségével. Szar a vonalélesség, szar a dinamika, agyontömörít, tele van moiré és aliasing hibával és a részletgazdagság is sokszor éppen csak egy impresszionista festmény szintjét üti meg. Játéknak jó amikor nincs jobb kéznél, de nagyjából ennyi.

    Szerk: Ez a "Full HD videót tud" érv amúgy nagyon szarul hangzik. Pont olyan mintha azt mondanád, hogy "ma már minden fényképezőgép tud legalább 16 megapixelt, ezért mindegyik egyformán jó". A Full HD nem jelent mást, csak azt, hogy a videód felbontása 1920×1080 lesz 16:9-es képaránnyal, nem minőséget jelez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák