Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Stauffenberg #19682 üzenetére

    Miért a 23,35,56-ossal jössz? 10-24 kimaradt :U Most nem azt keressük hogy lehet -e már értelmes árban is összehozni rendszert erre a bajonettre?

    Én annyit mondtam hogy normális áron is össze lehet már rakni x rendszert, van 3 olcsó/normál árú üvegük. Hogy nem bírsz leszakadni a (leg)drágább üvegekről, azzal nem tudok mit kezdeni. Ilyen fix sort bármiből(beleértve canikon, dx) ha összeraksz, nem éppen budget kategória... És nem is minőség/fényerő, csak ekv gyutáv alapján sem!

    Pár topiklakót/haladót kivéve az embereknek (átlag user, tömeg, stb) az alapzoom, tele, meg egy átlagos látószögű fix elég - sőt, ebből általában kettőt birtokolnak csak. (Az hogy valahol még 130 a 27es az akkora pech, mint hogy 350ért beragadt az E1 kit. Feltételezem te is nézegeted időnként az árakat, és nem csak az itthoniakat, és látod hogy erős akciózásba kezdtek hónapok óta hogy a reális helyükre kerüljenek a többiekhez képest.)
    Szerintem az pedig sem milc, de még tükrös fronton sem extrém, hogy 185ért veszed meg a kitet plusz egy palacsinta fixet mellé.

    Egyetértünk abban, hogy nem olcsó általában az x rendszer, itt a legkevesebb olcsó cucc az összes gyártó közül!
    De már nem csak a nagyon drága gépeik/obijaik vannak, hanem vannak átlagos árú termékeik is (1 váz és 3 obi ha számszerűsíteni akarjuk).
    Tovább nem akarok ezzel offolni, értem azt a részt is amit mondasz (igen, igényeskre pályáznak, elsősorban vastag pénztárcával, nagyobb árréssel), meg talán ezzel a hsz-el érthetőbb az a rész is amire én gondoltam (nekiálltak a jobban fogyó, olcsóbb területen is megvetni a lábukat). :R

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák