Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fujis2950

    tag

    válasz Stauffenberg #17854 üzenetére

    Elég gyenge videóban. A dinamika gyenge de a többi paraméterben sem az igazi. Inkább egy Sony A58, abban minden van amiért a NEX-ek videóját szeretjük, egyedül az AVCHD formátum az amit sokan nem kedvelnek, de őszintén szólva nekem sosem volt gondom vele, bàr ez annak is köszönhető, hogy volt bőven időm AVCHD-vel foglalkozni a Sony broadcast rendszerein.
    Esetleg még Nikon D3200 vagy újabb, Canon EOS 600D-től felfele meg MILC-ek (Sony NEX, Panasonic G, GH sorozat).
    (#17851) Tin_Shield: Az egyik legolcsóbb gép kiváló videóval, ráadásul mikrofon bemenetet még kétszer ennyiért sem kapsz MILC-ek között.

    Nos ami azt illeti nekem is bejönnek a Sony milc-jei főleg mert jó az áruk, bár a kiegészítő kütyüi a Sonynál sem épp olcsók. De hát melyik cégnél az? Talán a Nikon lenne még befutó. Bár a dönthető kijelző sokszor előny, amit ha jól láttam a Sony szinte minden géphez alapból kínál, a Nikonnál meg az 5100-5200 től felfelé 160k- tól. ( Ja sima kitobival) Viszont a Sony obijai is valahogy laikusként :C minőségibbnek tűnnek. Tényleg jobbak? Milcből a Pana is szuper, de horror ára van :W ,nem Magyar keresethez van szabva.( ok tudom szar helyen melózom, na ha újra születek majd valami Dubaji sejknek fogok :DD )
    Canon? háát talán Eos 600d

Új hozzászólás Aktív témák