Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sir_mook

    csendes tag

    válasz Stauffenberg #16665 üzenetére

    Keresd meg azt a mondatot légyszíves ahol leírtam hogy mindenki hülye. Nem fogod megtalálni.

    Olyan nehéz megérteni azt hogy van a Pentax, és vannak olyan cégek akik teljes körű szolgáltatást nyújtanak akár a külsős kiszolgálókkal megtámogatva.
    Miért gond az hogy én erre az "apróságra" is felhívom a figyelmet? Ezek technikai eszközök, melyek nem értéktartóak. Most X megveszi a Pentax gépét, 2 objektívvel. Elmegy egy fotós találkozóra pár hónap múlva. Mindenki más rajta kívül Canonos- Nikonos. (nem kitaláció... ez a valóság. Max minden 20. gép Pentax egy találkozón, de lehet hogy túlbecsülöm a számukat) És ott szembesül azzal hogy ha pl szeretne beszállni egy modellfotózásba, egy Hortobágyi madártúrába, egy akármibe... és ő nem talál hozzá megfelelő kiegészítőt. Vagy ha talál akkor sokkal drágábban. Két dolgot tehet.. .drágán megveszi, vagy eladja a jelenlegi dolgait és vált. Mindkettő bukta.
    És persze, már az elején is megértettem, hogy van egy réteg aki nem akar továbblépni. Megveszi azt amit kap, örül, fotózik... és 5 év múlva mivel nem volt gondja kell neki a 4K video, megveszi megint a Pentax új modelljét. Ezt az álláspontot is tiszteletben tartom.

Új hozzászólás Aktív témák