Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz A Zéé #13989 üzenetére

    Bemenni bemennék megnézni őket valahol, csak egyelőre (~1 hónapik) nagyon nem tudok faluról szabadulni... :D Ráadásul itt a közelben Siófokon meg Kaposváron se nagyon tudok olyan boltot ahol ezek lennének kiállítva.

    Nikon van a nővéremnek (akitől lehet hogy tudok tarhálni egy makrós Tamront), de annak túl sűrűn nem tudom próbálgatni a többi obijait mert párszáz kilóméterrel arrébb lakik... :D Itt a közelben akikkel le vagyok spanolva Olympus meg Panasonic MILC-t használnak.

    Amúgy, tematikailag "minden" érdekel, makrófotózás, tájfotózás, portré, egy kevés videózás... persze kezdő szinten.

    Basszus, de nehéz döntés... :D A Nikonok közül a D3200 jobb videót tud de a D5100 a D7k szenzorával dolgozik (állóképre valamivel jobb tudtommal), viszont a Canon meg mindkettőben jó - meg ergonómiára is jobbnak nézem képek alapján, csak annak az obiparkját annyira nem ismerem, meg ahhoz nem tudnám használni azt a Tamron obit.

    (#13990) HollyBoni: Annyira komolyan nem érdekel, vagyis valamennyire igen (kipróbálnám szívesen), de mivel egyelőre amatőr vagyok meg elsődlegesen fotózásra venném a vázat így valószínüleg egy ideig háttérbe fog szorulni a videózás...

    [ Szerkesztve ]

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák