Hirdetés

  • Mégis megjelenik Switch-re a Deliver Us the Moon

    gp Közel négy évvel a hibrid konzolora szánt változat elkaszálása után a készítők úgy döntöttek, hogy mégis megjelenik a Switch verzió.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Zozzer888 #12441 üzenetére

    A 450D-s haverom is, érdekes. Mindegy, nem izgat különösebben de furcsáltam - ő meg azt hogy mindig P-be raktam a gépet ha én használtam, vagy ha a tele volt fent, akkor rekeszelőválasztásba.
    Jellemzően nálam
    1, tág rekesz kell (normál határok között P mód)
    2, szűk rekesz kell (normál határok között P mód, extrém helyzet pl makrózás állványról A mód)
    3, sport/vakus trükközés miatt zársebesség (S)
    4, valami olyat gyártok ami már megfekszi a gép gyomrát -hosszú expó, fénnyel festés, vagy nem azt akarom hogy úgy nézzen ki (exopó) mint élőben, stb (M)

    98%ban P módot használok, és megőrülnék ha közben (S mód) a rekesszel játszana. Persze ez szenzor és obi függő is, de nálam ugye már elég kicsi a dof, odafigyelve kell használni.
    Mozgásnál meg inkább a témát követem, így svenknél kb mindegy a rekesz. Bár sok fénynél meglátom hogy fog ezzel a géppel menni, a bridgehez már elkélt az ND, igaz, nem is lehetett ennyire lerekeszelni.

    Icee79: Ennél (is) egyszer tértem csak ki a módválasztó 'felső harmadából', megnéztem milyen beállításokat használ portrén, majd ijedten tapasztaltam hogy a 'random kitalálom hova szeretnéd a fókuszt' használja, úgyhogy ment is vissza program módba.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák