Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Ribi #8309 üzenetére

    "Mondj már egy esetet amikor 6 gombot le kell nyomnod egyszerre"
    Vannak olyan billek, aminél nemhogy hatot, de szerencsétlen esetben hármat sem lehet.
    Volt régebben olyan Logitech billentyűm, amivel a MOHAA (Medal of Honor) elég szívatós volt, mert előre futás közben mást (pl. oldalra menni, újratölteni) nem lehetett, mert a shift mellett csak 1 gombot bírt kezelni. Vagy valami ilyesmi, de emlékszem rá, hogy valahol mindíg megakadt a dolog.

    A dolog akkor kezd egyébként érdekes lenni, amikor valaki tényleg gépíró sebességgel tud gépelni. Mert akkor könnyen előfordulhat, hogy még nem engedte fel az egyik gombot, de már üti a második-harmadikat, meg még hozzá shiftet, satöbbit. Ilyen esetben előfordulhat, hogy 4-5 gomb "egyszerre" le van nyomva, és ha ezt a billentyűzet nem képes kezelni, akkor a gépírónő úgy kivágja az ablakon, hogy öröm lesz nézni. Vagy pedig nem, mert azt sem tudja, hogy léteznek jobb billentyűzetek a csattogós kolinknál :DDD
    Ezt ma az egyik kollégám játszotta el. Régebben marhára ragaszkodott az ergonómikus billentyűzetéhez, ami csak az alakja miatt volt ergonomikus. Egyébként egy marha magas, kemény, csattogós szar volt, de hát, ergonomikus, neki ilyen kell.
    Aztán most beszorult valami rajta, mindegy, kapott egy totálfapados fekete logiteck k120-at, és el van ájulva, hogy mennyivel jobb, mint a régi. Erről ennyit, már annyira hozzászokott a szarhoz, hogy nem hiszi el, van jobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák