Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz copass #54461 üzenetére

    Staggered vonalon még a MiniVan és BM43, ami kapható általában, bár az előbbi most éppen nem (a megalkotója abbahagyta, az a cég, amelyik átvette tőle, még nem indította el), vagy készen Vortex Core. Akad még AMJ40 (ez valószínűleg kifutott) vagy a hasonló YMD40 Kínából. Ha elmennél az osztott layout felé, akkor Prime_E, vagy ugyanez drágán alumíniumba burkolva és group buy keretében a Prime_Elise.

    Minimálisan szélesebben (12.5u a 40% 12u-ja helyett) ott van az UT47.2, bár ezt szerintem most sehol sem lehet kapni.

    Ha pedig drágán és prémium, akkor itt 1-2 napon belül élesedni fog (és pár órán belül elfogyni) ebből a group buy-ból a maradék készlet kiszórása.

    Úgy néz ki, hogy árban a Daisy verhetetlen, csak minimalista házzal és Pro Micro/Elite-C alapot használva lehet alámenni árban, mint a Laplace 40.

    A kupakokkal akadhat problémád, mert vagy a méretük más, vagy a sor, azt ellenőrizd le, mert könnyen belefuthatsz abba, hogy fizikai kompatibilitást sem tudsz összehozni (az R3 1.25u szokott ilyen lenni). Ha nincsen split 2.25u + 2.75u Space a készletedben és ilyet szeretnél 6.25u helyett, akkor a két ANSI Shift megteszi helyettük.

    A 45% még több lehetőséget hoz, bár ezek jellemzően drágábbak, Kína még nem ugrott rá ezekre a variánsokra.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák