Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xmodule

    őstag

    Hello. Kettö kombit néztem ki. A BMW-t már probáltam, a Passatot csak holnap fogom. Svédben lakom, szoval linkelem a két kocsit de csak a képek miatt, mármint nem biztos, hogy a szöveget érteni fogjátok. Érdekelne, hogy egy olyan 5 éves idötartamra melyiket lenne erdemesebb megvenni? Eléggé papásan szoktam vezetni, leginkabb csak meloba végig 80-as tempoval napi 100km kb. Alternativa nem nagyon jöhet szoba mert konkretan ez a ket kocsi tetszik. Napi szinten nem használom ki a kombi adta teret, de legyen ha kell alapon és mert tetszenek. Késöbb talán 2 év mulva gyerek is szóba jöhet persze, akkor meg egyböl nem lesz felesleges (babakocsi táskák miegymás)Akkor egy kis info

    BMW E36 320i Kombi
    Km:168.000Km (nem vissza pörgetett ez 100%)
    Évjárat: 1999 eleje
    Állapot: belul szép bör ülések semmi sérulés rajtuk vagy a müszerfalon látszik kimélve volt kivul belul. Kivul nehol apro rozsda puposodasok. De latszik vastag a lemez, mert nyomasra nem pattognak meg ilyesmi.
    Tartozekok: 4db BMW alufelnis nyári gumi kb (90%osak), 4 db BMW alufelnis téli gumi kb(90%osak).
    Ár: 967.000Ft(átszámolva)

    Volkswagen Passat 1.8T Kombi
    Km:200.000Km (ez sem volt vissza pörgetve)
    Évjárat:2004 vége, elsö forgalomba helyezés 2005.
    Állapot: Na erröl még tul sokat nem tudok mert nem néztem meg személyesen, amit tudok: Belsö kárpit nem 100%osan tiszta de nem is tul koszos, aproság kitisztitom. Ezen kivul semmi sérulés rozsda miegymás nincs kivul, minden müködik, vezérmüszijat cseréltek rajta 180.000Km-nél.
    Tartozékok: 4db téli gumi ami most rajta van acél felnivel, 4db téli gumi szögecses (itt svédben ez jobb) acél felnivel.
    Ár:1.120.000Ft

    Röviden ennyi lenne. Fontos lenne nekem a megbizhatoság mert aproságokat meg tudok csinálni (fékbetét,féktárcsa, olajok, szurök cseréje) de mühelyem nincs a komolyabb dolgokra. Tul sok idöm sincs ezzel foglalkozni, ráadásul mindig kell kocsi, mert a semmi közepén lakom. Fogyasztásban talán a BMW egy kicsivel többet eszik 1 max 2 liter. Nyilvan élményileg a BMW szerintem jobb (bár még a passatot is ki akarom probalni mert eddig csak 2000-es és 2002-es passatot vezettem). BMW 6 hengeres motorja nyilván szebb ez nem vitás. Itt jön még a kerekek meghajtása. Eléggé hosszu jeges havas itt a tél. Mint naiv sosem volt hátso kerekes kocsim, de ugy gondolom, hogy a BMW-vel nehezebb télen egyenesben maradni. Ha tévedek szoljatok. Nehéz a döntés nekem ezzel kapcsolatban.

    Biztositás passatra olcsobb(cascoval persze). Sulyado egyforma, ezen kivül itt semmit nem kell fizetni. Nincs semmilyen átiratási dij eredet vizsga stb stb. Adásvételi és ennyi.
    Kicsit hosszura sikeredett bocsi de már kezdek bedilizni ebbe a dilemmaba. :)

    [ Szerkesztve ]

    Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Új hozzászólás Aktív témák