Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    Lehet hülye kérdés lesz, vagy almát a körtével esete, de ti melyiket választanátok?
    A felhasználás 80% város, közlekedés agglomerációból meg vissza (8-15 km közötti távok), szóval takarékos, olcsón fenntartható benzines a cél. A maradék 20% hétvégi kirándulás országúton, vagy esetleg évente 2-3 alkalommal Balaton, ilyesmi, semmi nagy durranás. Mini autó azért nem játszik, inkább a kompaktokbol a kicsit tágasabbak, és ennek mindkettő megfelel, a Ford extrán.

    Szóval a kérdés, hogy egy Ford Fusion 1.4 benzin, 2009-es, 76.000 km, nagyon szép állapotban (ma néztem meg), 1,7 M FT - tágas, de régebbi design, nagyon szép állapotban van de csak 14 éves...

    Vagy egy D Corsa, 1,2 benzin (de van 1,4 is), 2011-es, 135.000 km, ez is szép állapotban van, egykét szepseghibaval, 1,9 M Ft.

    Nekem ez most ilyen sakk matt helyzet, mindegyik másért jó, de közben az áruk az meg nem kevés ennyi idős kocsikert, de ha most kell és most a jó állapotú ennyi, akkor ez van. Swift kicsi, Fiesta kicsi, hónapok óta nézem, talán ez a kettő maradt befutó és most van a közelben tényleg szép állapotban mindkettő, ezért nagy a dilemma.

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák