Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz footy #188739 üzenetére

    Ha van benne magyar nyelv és AA meg carplay akkor MIB2. De szerintem nem fogsz olyat találni ami még a régi, de azért jobb tudni, hogy mit kell nézni. Viszont arra figyelj, hogy nem mindegyiknél van aktiválva alapból az AppConnect, de attól még simán MIB2. A magyar nyelvet keresd inkább. AA utólag aktiválható okosba.
    DSG az olyan amilyen, nem biztos, hogy megíratnám. Előbb érdemes nullázni és tanuljon újra téged, hátha bejön ahogy végül megtanulja. Ha tempomat nélkül vezetek akkor képes már 48-nál ötösbe váltani. Hülyét kapnék tőle ha nem villannyal mennék.

    Aurisnál bele kell próbálni az ülést és hátha elfér. Nem idegesítő ám a búgás. Az FL már tök jól van szigetelve. Megjártam én vele az Alpokat és gond nélkül különösebb zaj nélkül ment neki. Ez már nem P2, hogy bőg mint a tehén :) A Hibrid rendszertől ne félj, erős a villanymotor, könnyen mászik 10-15%-os emelkedőt is.
    Az executive ülés nekem elég kényelmes volt, mondjuk én pont az átlagpolgár vagyok méret ügyileg. Persze kanyarban sincs egy Golf GTE üléshez. A Passat Ergocomfort ülése meg etalon számomra, de ez már Highline Passatban van csak.

    Van Passat B8 jelenleg a családban és Aurist is hajtottam. Nem kell szégyenkeznie a Toyotának, ahhoz képest, hogy nem egy kategóriában játszik a VW-vel. Tehát meglepően jól sikerült a hangszigetelés a "kis" hibridben :)

    Nehezen tudnék a kettő közül választani, mert eddig két kedvenc kocsimról beszélgetünk. Végülis valamennyire csak választottam, mert a Passat B7-ből átültem az Aurisba, utána meg vissza a Golf 7-be, de a Passat B8 ami szüleimnek van nagyon vonz. Számomra egy GTE kellene e-cvt váltóval. Én nagyon szerettem a HSD hajtásláncot.

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák