Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz Tom5 #186195 üzenetére

    Neked lenne a kocsi vagy ismerősnek? Csak mert tőled könnyebb kiszednem az infókat ha saját lesz :)

    206-al ha megvoltak elégedve, akkor már egy P3 plug-in is előrelépés. Egy jól kiforott megbízható autó, ami tökéletes városba. Pályán megállja a helyét, de zajos. Nyilván nem egy 206-hoz képest :) Olcsó a fenntartás, kevés alkatrész tud benne elromlani. Nem rég pont írtam róla itt, olvasd el. A motor és meghajtás teljesen megegyezik az Aurissal. Családi autónak is jó lehet, mert van benne azért hely egész kellemesen. Lithium akkupakk van benne 4,4 kwh. Kb 15-20 km-t tud elmenni jó időben. 2010-ben jelent meg, de 2009-es technológia. Mára már kicsit esetlen a zöld kijelzőkkel és gyenge felbontású középkonzollal. Erre még rátesz egy lapáttal az amúgy is jó lemaradásban lévő Toyota design/hardver :)
    De bátran ajánlom, hibátlan A-B autó. 0-100: 11,5-12
    136LE

    Vele szemben ott a Golf GTE. Egy igazi kis hot hatch, de mellette egy takarékos villanyos. 40 km-t elmegy jó időben mindig. Elektromos klíma/fűtés. Modern, jó dizájnolt, kényelmes stb. Nem kell róla nagyon beszélni. Egy Golf 7, etalon a kategóriában. Mivel GTE alapból magas felszereltség. Minden led, sportülések lényegében GTI szint. De nem családi autó. Elől hátul bőven van hely, csomagtartó kicsi 250 liter azt hiszem. Villany erős, motor erős és cserébe mindenhogyan jól fogyaszt. Pályán könnyen megy 160 utazót. 130 meg se kottyan. Bonyolult technológia, de ezidáig nem nagyon van típushibája. TSI már megbízható, DSG-ből legjobb fajta van benne. Karbantartása nem drága sima 1.4tsi. 0-100: 7-7,5.
    204LE

    Mindkét kocsi a maga módján jó. Kérdezz nyugodtan és tovább mehetünk az okfejtésbe. Ha nem kell plugin kinyílnak a lehetőségek. :)

    (#186194) Gaben92: Nem vall rád lassú voltál :D

    [ Szerkesztve ]

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák