Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    Csak elmentem meg nézni a kis oroszlánt. igaz este 7re értünk oda,de végül elhoztam.
    Mondjuk a tesztkoron már rosszul indult,leallt alattunk,mert lecsúszott az akku saru.
    az autó nem tökéletes : a hátsó híd javitasra szorul, mert a jobb hátsó kerék már meg van picit dőlve.
    kuplung kb 20ezer mulva esedékes,valamint a távirányító szét van menve mint minden pugnal amit latfam eddig.
    Viszont : a 2kval ezelőtti nagy szervizrol is van dokumentum,tenyleg volt koltve a kocsira mert kb 6oldalnyi bejegyzés van a szerviz fuzetbe.
    a kormanyon kívül és váltó gombon kívül a kocsi patika belül.
    nagyon jól megy a motorja,csendes kiló 60nal a kormányt el lehet engedni megy egyenesen. fejegyseggel 540ert tudtam elhozni, ugye a hátsó hidat és a gép tetőt plusz sarvedot rendbe kell vagni ez kb 100,ill az én tempommal kb 2ev a kuplung .
    nagyon kényelmes a kocsi,a 400km alatt egyből bele szerettem. bizom benne hogy a motorja tartja magát,es tényleg doxa marad és nem fog rá menni a gatyam.
    ami furcsa hogy kb 80foknal a viz nem megy fentebb,de ismerősnek is van pug neki se.
    igaz más 206swt nem tudtam meg nézni,es igazából kb 5 kocsi fert volna a keretbe. bizom benne hogy ez a sok szerviz papir valoban valos és sokaig jó kocsi lesz,ami megbízható.
    egyébként az aljan is makulátlan,egy rozsda nincs rajta. érdemes lenne alvaz vedoztetni egyébként majd ? a futómű 1 honapot szerintem ki bír, max de utána mindenképp meg lesz csinálva. szóval összességében nagykn bejön a kocsi, én jó vételnek erzem ,remelem igy is marad,mert akkor lesz egy normalisabb kocsink hosszú tavra.
    és remélem a kis suzukim mi hamarabb gazdát fog talalni.
    kicsit rossz ómen de a 2 hónap alatt viszont 5 ember nézte meg,de senki nem vette meg,es nem a km miatt . azt mondta a tulaj hogy volt aki bele se ült a kocsiba,gondolom a külsérelmi nyomok miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák