Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz xEon1337 #126313 üzenetére

    ezek közül egyiket se venném, mert nagyon fapadosak. egy volvoban ne legyen már műanyagkormány, csak hogy a legfeltűnőbbet említsem... enyi erővel vehetnél 3 ajtós focust is, az is pont ugyanezt az élményt fogja adni.
    másrészt ha nem 1-2 évre kell, hanem 3-5 évre, akkor inkább dízelt vegyél hasonlóan leinformálható példányok közül. ez az 1.6 benya nagyon nem megy és ahhoz képest zabál. hosszabb távon a várható kockázatot is kiegyenlíti a fogyasztáskülönbség, valamint kellemesebben tudsz majd autózni a nyomaték miatt. 1.6D és 2.0D is PSA HDI motor, nincsenek velük nagy drámák. 1.6-nál a turbó előtti pici olajszűrőt kell tisztítani vagy kihajítani a rendszerből és akkor a turbó hirtelen halálát is kizárhatod.
    az itthoni vagy külföldi üzembe helyezés nem fekete vagy fehér, mindkettőnek lehetnek előnyei és hátrányai is. nézzétek meg alaposan az összeset, ami szóba jöhet, esetleg vigyetek magatokkal szakit és/vagy rétegmérőt, ha féltek a töröttektől -bár ugye egy fényezett sárvédő vagy bármi és a gombócból visszahozott között van különbség, aztán ha megvan az a darab, ami az előzetes teszten a legjobban tetszik, menjetek el vele próbaútra és szervizbe. azt érdemes az első körben tisztázni, hogy el lehet-e vinni az autót szervizbe, ahol nem, azt dobjátok.

Új hozzászólás Aktív témák