Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
Szevasztok!
Félkonfig összeálításához ezt néztem ki magamnak:
CPU:i5 3570 (vagy 3550) 48-52k
Lap:ASUS P8H77-V LE 25k
RAM: CORSAIR 8Gb/1600 KIT Vengeance Blue LP
Ezt a 3 dolgot akarom cserélni a tápom 560-as Chieftec a VGA pedig 260gtx 216 sp
Tudom hogy a VGA kevés lenne a cpu-hoz de egyenlőre ennyi a keret a 3 hardverre.HDD-k rendben,Ház rendben, Monitor:1920*1080[ Szerkesztve ]
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Zin
őstag
válasz #98593280 #25051 üzenetére
Hát 5 éve 2 magos a CPU,ezért gondoltam egy 4 magosra ideje lenne.M-es lap olcsobb lenne,de nekem atx szabvány tetszik és igy is h-s a lap, nem Z-s ami 28K-től megy!Régi hardverem beszámítással cserélem,szóval a rendes árból lejön mind.Késöbb tervezek egy VGA-t is DX11 miatt.i3 kevés lenne gta5,crysis3-hoz,ezért 4 magost akarok mindenképp!
-
Zin
őstag
Asrock H77 Pro4/MVP & i5 3570K megfelelő párosítás lenne?Tuning-ot elbírja?
-
Zin
őstag
ASROCK Z77 Pro3 <>INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX <>CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600Mhz CL9 KIT.
Ezek lennének az uj hardverek,HDD-k vannak,Ház+perifériák is,Monitor 1920*1080 Full HD mindig,VGA:xfx 260gtx!
Ez igy okés lenne?Tudom VGA nem DX11,de nincs rá keret most:S░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Zin
őstag
cpu:i5 3570
lap:asrock h77 pro4/mvp
ram:2*4gb corsair venge 1600mhzEddig igy néz ki a gép, késöbb akarok ssd-t majd sata3-at kihasználván.gta5 crysis3 coming soon
-
Zin
őstag
válasz jambibenni #26338 üzenetére
Jo igen! 8 Gb Memória elég lesz bőven neked!tápegység mi lesz?
-
Zin
őstag
69313 új üzenet után gondoltam be nézek i7 6700 és 1070Ti lenne Warzone 2.0 alá jó választás? VGA már megvan,mellé 16 GB DDR4 menne nyilván,alapon minden.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest