Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngerFîsT
tag
válasz Redcaster #110838 üzenetére
EZT nézd figyelmesen és a leányzó megmutatja, hogy kell építeni gépet persze csak a fontossági sorrend a fontos + az útmutató az alaplaphoz , power- usb-k bekötése végett am egy kalappal !
Valami fém alapú tárgyat fogj meg mielőtt procihoz alaplaphoz érsz lehet az ajtó kilincs is ! azért kell , hogy ne süsd ki az áramköröket
[ Szerkesztve ]
I Say Anger you say FisT!
-
AngerFîsT
tag
válasz JohnK #118349 üzenetére
oké javítottam, mert grafikonokat olvastam és néztem hogy napi 1-2k emelkedéssel kell számolni.
Legalábbis én most venném Erre is van egy jó példa ami látványos.
Pedig csak most jött forgalomba és durván emelkedik.: január 4 39k január 5 már 45k[ Szerkesztve ]
-
AngerFîsT
tag
válasz Pendra37 #118352 üzenetére
Azt szerintem mindenki tudja,hogy az új platform miatt az előző platform még dob egy nagyot árilag, hogy az is hozzon profitot, ez szinte alap dolog.
Éppen ezért mutattam neki ddr4 -est, mivel gondolom azt szeretne beújítaniDe az szép ,hogy júniusban 18k most meg majdnem 35k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest