Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syberian
csendes tag
Üdv!
Elsődlegesen egy a későbbiekben jól fejleszthető egyszerű gépet szeretnék, FHD youtube,film, régebbi játék felhasználási témakörben,ezért az ára lehetőleg minél alacsonyabb legyen, használt alkatrészek is lehetnek.
Amit én eddig kigondoltam:
-Alaplap: Asrock B150M PRO4S 22.000 Ft (lényeg: 1151-es, ddr4 támogatással legyen)
-CPU: Intel Pentium G4500 25.000Ft
-VGA: -nem kell egyenlőre, az intel HD Graphic 530 bőven megteszi- (ezért nem G4400 a cpu)
-RAM: 2x Crucial 4GB DDR4 2133MHz CT4G4DFS8213 memória 12704 Ft
-HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX 14.050 Ft
-Tápegység: Seasonic SS350-ET 80+ : 5280 Ft
-Ház: Zalman Z3 10871 Ft
Összesen: 84116 Ft
Kérdésem, ez így rendben lenne-e szerintetek? Későbbiekben (fél,1 év) ha vennék VGA-t a Tápegységet cserélnem kell-e ?
Köszi előre is !
-
Syberian
csendes tag
válasz membrandj #104822 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Értem én, hogy 48K- ért vagyis egy ezressel drágábban mint néztem kapok i3-at, de integrált vga-val tervezem a használatot egy ideig, az i3-asban ami van az kb fele olyan erős integrált ,mint ami a skylakeben a G4500 től van, későbbiekben, mire úgy érzem kevés lesz a cpu talán az új i3/i5 ára is lejebb kúszik.
Az 5k-s tápot hardveraprón találtam.
-
Syberian
csendes tag
Üdv!
Utolsó ellenőrzés kellene, hogy ezek rendben vannak-e ?
( egy/két hónap múlva esedékes majd bele vga meg még ram, egyenlőre anélkül lesz )
Alaplap: Gigabyte GA-B150M-D3H
CPU: Intel Core i5-6500
RAM: Kingston hyperx savage 8 GB
HDD: WD 1TB WD10EZEX
Táp: FSP 400W HEXA+
Ház: Zalman Z3 plus
Ui.: A doboz proci mellé jár paszta is igaz?
Köszi előre is
-
Syberian
csendes tag
Üdv!
Remélem jó darabig nem írok többet ide de egy ellenőrzés kellene az alábbiakra:
Alaplap: Gigabyte Gigabyte GA-B150M-D3H
CPU: Intel Core i5-6500 BX80662I56500
RAM: Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black HX421C14FBK2/8
SSD 2,5": Kingston 240GB SUV400S37/240G SSD
TÁP: FSP 500W HEXA+
HÁZ: Zalman Z3 Plus
500W amiatt, hogy valószínű rx 480 kerül majd bele és a videokártyás topikban azt javasolták, hogy ahhoz a 400W-os FSP táp kevés lehet. Illetve még jön bele majd egy normál HDD-is
Szval OK?
Köszi a válaszokat
-
Syberian
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősnek lenne szüksége egy gépre, alapjában véve játékra kellene neki FHD-ra, illetve streamelne is.
A keret kb 250-300k HUF.Illetve összeállítottunk egy lehetséges opciót amely a következő:
Ház: Zalman Z3 plus fekete
Tápegység: FSP 500W Hyper M (modulárisat akar)
Alaplap: Asus Prime B350-PLUS
CPU: AMD Ryzen 5 1600 (kérdés hogy az X-es megérné-e a +16k-t )
RAM: Corsair 2x4 GB DDR4 3000 MHz Vengeance LPX
GPU: MSI GTX1060 gaming X 6G
SSD: Samsung 250GB 850 EVO
HDD: WD 1TB 64MB WD10EZEX
Ez így rendben lenne vagy valamit cserélni kéne?
Amúgy tudom senki nem jós az ittlévők közül, de van rá esély ha tolná a gépvásárlást egy két hónapot, hogy a VGA árak normálizálódjanak kb a téli időszak szintjére ?
Köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest