Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodom88
csendes tag
Sziasztok! Egy ismerősöm szeretné a gépét felújítani főleg játékra kéne neki (World of Tanks és Assassins Creed sorozat) most ez van a gépében:
Lap: ASRock N68C-S UCC
CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+
Memória: Kingmax KLEE88F-B8 DDR2-1100 (550 MHz) 2x2GB
VGA: sapphire hd7730 1gb
és egy 500 GB-os SATA II vinyó
a tápot sajnos nem tudom mekkora.
Én azt mondtam neki ,hogy alaplap proci és főleg memóriát kéne venni egyelőre és AMD-t mivel összesen most csak 40.000 Ft-ja lenne erre az egész mutatványra. tudom ,hogy ez nem sok ,a VGA-t nemrég vette ,de sajnos igy szaggat neki minden játék ami érthető is. -
bodom88
csendes tag
na megkérdeztem valami Power márkájú táp gondolom kuka.
néztem egy másik tápot nem tudom mennyire állná meg a helyét 7000 Ft
Cooler Master Thermal Master 500W TM500-PSAPI3-IT.
és akkor ezek még:
Asrock H81M-HDS alaplap
G3220
4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury Red Series CL10
és egyelőre megmaradna a ddr3 -as 1GB-os 7730akkor igy elmennének az újabb játékok élvezhhetően?
-
bodom88
csendes tag
Sziasztok egy ismerősöm szeretne venni gépet monitor, ház és perifériák nélkül 140k a keret rá általános felhasználásra ugy ,hogy azért a mai játékok is fussanak rajta. 8GB RAM-ra gondolt és ha lehetséges 4 magos CPU-ra ha lehet i5 és egy SSD. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest