Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BanJoeJack
csendes tag
Sziasztok!
Holnap vennék egy gépet az iponban, főleg netezésre, 1080p filmek nézésére, programozásra lenne használva, de azért egy minőségi dolgokból összerakott cuccost szeretnék, kb 100e Ft-t szánnék rá.
Ami fontos lenne: egy dell u2312hm-et kell majd kiszolgálnia az igp-nek, gondolom a fent leírtak azért nem akasztanának ki valami rendesebb belső videochipet. Továbbá gyakran nézünk filmet tv-n, így olyan alaplap kéne, ami tud hdmi-t kiküldeni.
Intel barát vagyok inkább, van erre valami megfelelő 1155ös megoldás?
Nagyjából ez lenne, alaplap még az amire érzékeny vagyok márka szempontból (inkább asus, msi), ezek mellé tennék egy 1Tb vinyót, 8Gb ramot, egy ctg chieftecet (úgy láttam eléggé ajánlott) meg valami coolermaster házat, esetleg ha belefér egy corsair 200r-t.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
BanJoeJack
csendes tag
válasz tikshow #26646 üzenetére
tikshow: FM2-höz nem kéne még egy utólagos hűtő? Ahogy tudom az amd procik forrófejűbbek mint az intel társaik, plusz a gyári hűtő is hangosabb. Bár necces, hogy ez lesz, jóval drágábbak a hd3000 és felette lévő igpjű intelek. Illetve ramból kell feltétlen ilyen gyors, nem lenne elég egy 1600-as corsiar pl?
Nyugtass meg, ne féljek az AMDtől ugye? Eddig mindig távol tartottam magam tőle, valahogy kialakult bennem az a kép, hogy megbízhatóság és szavatosság szempontjából csakis Intelt.trickyy: szinte pont ugyanezt néztem ki először, annyi különbséggel, hogy ODD nem kell, viszont procival gondban lennék, mert a hd2000 meg 2500 elég ramaty, a jobbak pedig aránytalanul drágábbak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GAMER PC - GTX 1060 3GB OC - i3 9100f - 16GB RAM - 500GB M.2 SSD - 500GB HDD
- Garis Gaming PC: RTX 3070, Ryzen 5600x, 1tb m.2 ssd, 16GB 3600MT RAM stb
- The Chronicles of Riddick (PC Guru) / Soldier of Fortune 1 (papírtokos) 600Ft/db
- Gamer pc. I5-3570, Rx 570 8gb, 16gb ram
- Eladó gamer PC i5 10600, 32gb DDR4, RX580 4gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest