Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
merkucyo
aktív tag
Üdv mindenkinek
A közeljövőben szeretnék összehozni , egy gépet , és megköszönném , ha véleményeznétek az összeállítást .Alaplap : Gigabyte GA-Z77
Cpu : i5-3570K
Memória : Corsair Vengeance 8gb low profile
Hűtő : Arctic Co. Freezer 13 pro
Táp : Corsair CX600 V2
Vga : MSI n550gtx ti
Samsung 128gb 830 SSD
Coolermaster Cm 690 házA számgép 2db Dell U2312 monitorra lesz rákötve , és munkagépként fog funkcionálni .
Nem játékos gép lesz , de irodai munkánál többet kell tudnia ...Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
merkucyo
aktív tag
Köszi a választ , egy ésszerű tuningot azért szeretnék kihozni a dologból , a házzal kapcsolatban , pedig én is az Rc692 re gondoltam ,/ne kérdezd miért írtam 690-et/ .
A táppal viszont gondban vagyok , megköszönném , ha adnál egy tippetVágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
merkucyo
aktív tag
válasz jediweb #17108 üzenetére
Még meg sem vetted, de már az eladáson gondolkodsz ?
Mindenesetre ha nem 1-2 hétig tervezed használni , hanem egy két évig , akkor hidd el , hogy a kettő közötti 9e Ft -nem fog neked visszajönni , max 1-2e forintos különbséggel tudod majd eladni .Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
merkucyo
aktív tag
Sziasztok !
Irodai munkára szánt gépre lenne szükségem, a következő az elképzelés:
Gigabyte Brix- i3-4010 -- ehhez hozzáadok 2x4 Ramot, 240GB SSD-t és egy 27" monitort.
Azért nem laptop mert az már van és napi 8 órában sokkal jobb 27" mint 17".
Gép összerakásba meg hasonlókba semmiképpen sem szeretnék belemenni.A Brix-el kapcsolatban nincs tapasztalatom, ha esetleg van más ami jobb arra kíváncsi vagyok.
A segítséget előre is köszönöm
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
merkucyo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új gépet összerakni egyedi igényeimhez, amelyek a következők lennének:
- irodai munkaállomás Sap, spss, word, excel távoli elérése macbookról.
- szolgáljon a gép NAS-ként 0-24ben
- néha néha egy kis játszadozásra is legyen alkalmas (PS4 minőség nekem elég)Akkor lenne őszinte a mosolyom, ha a fenti feladatokat egyszerre is tudná kezelni a gép, lehetőleg stabilan, hogy ne kelljen naponta rendszergazdáskodnom, vagy ki-be lépegetnem/kapcsolgatnom a funkciókat.
A projekt megvalósításával azért kacérkodom, mert szerintem az új 8 magos ryzen procik hardveresen biztosan tudják ezt a teljesítményt nyújtani és a keret is meglenne a konfighoz.
A kérdés tehát az lenne, hogy a fenti kitételek megvalósítása mennyire megoldható "Consumer" hardverelemekkel és win10-el, illetve a szoftverezés mennyire necces egy ilyen koncepciónál?
A válaszokat előre is köszönöm
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer pc Ryzen 5800x RTX2060 DDR4 32Gb
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- MSI GAMING ASZTALI KONFIGURÁCIÓ
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest