Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éva néni
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék tőletek, vegyes használatra vennék gépet, amin sokat netelnénk, tehát fontos, hogy legyen gyors, filmeket, online videót, játékokat is jól vigyen és ne legyen zajos.
Ez a konfiguráció megfelel a fenti célnak?
alaplap Gigabyte B85-HD3
proci: i3-4150
mem: Corsair 2x2 GB DDR3 Vengeance Low Profile
HDD: WD 1 TB 64MB SATA3 WDIGEURX
ház: Cooler Master N300 NSE 300 KKN1
táp: Cooler Master 500W B500 V2 RS500-ACABB1EUmég választok egy dvd-írót, nem tudom, SSD kell-e, ha komoly játékokat nem akarunk használni rajta.
Köszönöm ha segítetek!
-
Éva néni
csendes tag
Sziasztok!
Úgy gondoltam, hogy monitorral együtt 150-170 ezerbe férjen bele.
Sokat netelünk, megy a Facebook és idővel annyira lelassul a gépünk ettől, hogy idegesítő.Gyorsaság nagyon fontos, a csendes üzemmód is, és hogy ha netes játékokat futtatunk, akkor se legyen gond.
A baj az, hogy nem igazán értek ehhez... mondhatni szinte semennyire.... Ha valaki jó konfigurációt tudna ajánlani, legalább a főbb összetevőket illetően, annak nagyon örülnék.
Már azt sem tudom, melyik alaplap milyen processzorral jó, melyik HDD jöhet szóba, kell-e grafikai kártya, a tápegység és ház pedig... ahhoz végképp nem értek.Tudtok ajánlani konfigurációt? Köszi mindenkinek!
-
Éva néni
csendes tag
Csak a böngészőben futó játékokra gondoltam, semmi komolyra.
De most már teljesen bizonytalan vagyok, hogy rakjam össze, az én konfigurációmban mit kellene változtatni, esetleg az egész úgy rossz, ahogy van?Esetleg ez: Asus Intel LGA1155 H61MA micro ATX alaplap, I3-3220 proc., Kingmax 4 GB DDR3 memória, WD Blue 1 TB SATA3 64 MB(vagy helyette Seagate 1 TB SATA3 32 MB), LC Power 648B 420 W ház? Hozzá még SSD persze. Ezt az összeállítást is láttam valahol.
Teljesen rossz úton járok ezekkel a lehetőségekkel?
-
Éva néni
csendes tag
Hálás köszönet a gyors válaszokért!
Az biztos, hogy a tanácsok alapján már merek venni egy gépet. Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest