Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
sziasztok
megkértek, hogy főleg photoshopos munkákhoz (de túl komoly tervezős dolgok nem lesznek) kellene egy gépet összerakni, lehetőleg fekvő gépházzal és ha méretben is kicsi maradna, az csak előny
proci, lap, memória, ssd, táp, ház amire szükség van (vga kell? vagy elég az integrált? hiszen utólag is bővíthető, ha mégsem menne jól)
erre tudnátok ajánlani egy körülbelüli konfigot?
árat el is felejtettem, mivel messze nem kell high end gép, csak valami alap, max 150ből jöjjön ki, de a kevesebbnek jobban örülnének
köszi[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz SyMbioTe #134616 üzenetére
köszi neked is, fogalmazzunk úgy, hogy onnan nem sikerült érdemleges választ kapnom, így inkább hagynám is az ottani kérdezősködéseket egyelőre
a fent említett [link] konfighoz ez a ház a beépített táppal mennyire lehet jó? Chieftec Flyer 350W (FN-03B)
gondolok arra, hogy ha jól értelmeztem: beleférnek az alkatrészek, a leadott teljesítménye a tápnak elegendő, nem is valami gagyi táp van benne, és méretileg is rendben van az egész
kösziOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
sziasztok,
megkértek, hogy nézzek utána egy konfignak:
Jurassic World Evolution [link] igényeinek megfelelő "gép" kellene (lap, proci, ram ami a fontos és meglátjuk, hogy mekkora keret marad a vga-ra, idővel lehet azt cserélni úgyis, tehát ez a négy komponens kellene)
mivel az ár meghatározó tényező, így használt (remélhetőleg garis) irányba fogunk szerintem elmozdulni, azt még nézegettem, hogy főleg ryzen procikat ajánlotok, ennek még megkérdezhetem az okát?
köszönömOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
köszi a válaszokat, akkor módosítsuk úgy, hogy kb 100k-ból jöjjön ki a gép és meglátjuk vga-ra mennyi marad pluszban (ha ssd 20k, akkor lap, proci, ram kombinációra maradjon kb ~80k), vga-ra meg 50 és 100 között majd keresünk valamit, persze ajánlásokat szívesen fogadunk erre is
kösziOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
sziasztok
befutott egy kérés, én továbbítanám nektekgrafikai munkára, tervezésre kellene egy "high end szerű" komplett új asztali gép
27-32" monitorral és vízhűtéses szettel, valamint billentyűzettel és egérrel
nem lenne baj ha 1millió ft alatt marad a vége
tudnátok konfigot ajánlani?
előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
#158924 palfitom
köszi mindkettőtöknek
csak mivel a kolléga elnézést kért, hogy nem tud azonnal válaszolni, ironizáltam kicsit, de nem sürgős a dolog, amint kitalálják pontosan mekkora összeget szeretnének ráfordítani és utána ha nem lesz egyértelmű valami még érdeklődök majd[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- LG LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Competizione
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest