Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz Maotun #29031 üzenetére
Jó,de szerintem inkább FX8320-at vegyél,mert csak órajelben térnek el,ami 1 perc alatt beállítható. Az árkülönbségből meg vegyél egy jó hűtőt,főleg ha húzni is szeretnéd.(bár vétek lenne nem húzni) ) Alpenföhn K2
(#29035) Tubbah: Nem túl nagy kábelmenedzsment van bent,de azért szépen el lehet rendezni benn a cuccokat. Raktam már össze vala pár gépet. Ár/érték arányban szerintem jó,és szellős.
Thermaltake VN40001W2N Commander MS-IÉs most van a limitált Snow edition ami szerintem disznó módon jól néz ki:
Thermaltake VN40006W2N Commander MS-I Snow Edition[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Maotun #29199 üzenetére
Mindenképp eléggé gyorsabb lenne a géped ha cserélsz, de ha ez is elég, akkor nincs értelme szórni a pénzt.
Ha viszont mégis úgy érzed jó lenne plusz teljesítmény, akkor hajrá.A 8xxx és a steamroller is 2014-re jön leghamarabb, szóval az arrébb lesz még.
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
válasz Maotun #51075 üzenetére
Jó lesz az, viszont szerintem jobban járnál 2x8 gb rammal, sokkal kevesebb probléma lenne vele, tuning is sokkal egyszerubb 2 modullal ha szugség lenne rá (igazából csak úgy van értelme ha egész nap konvertálsz/tomorítesz)
És vehetsz 120gb os ssd-t is, alig drágább :asd
-
-
membrandj
nagyúr
válasz Maotun #94930 üzenetére
Mire nem elég a jelenlegi kombód?
Játékra nem lenne érdemes váltanod. Ahogy írják 4k-ra még lenne értelme az erősebb vga-nak,de a 290x se egy gyenge kártya,sőt..
Egy szálas teljesítményben még egy i7-4790 is erősebb lenne a mostanidnál szerintem,de egy 4790k már tuti, fele akkora fogyasztással,de én nem váltanék semmit a jelenlegidről. Full hd-ra bőven elég, komoly 4k-ra már kellhet erősebb vga+ proci,de én akkor is max 980 ti+ 4790k-ra váltanék.(#94932) stefantag
Még mindig tilos a hírdetés és még mindig nem írtad oda a tápod típusát, korát. Így nem fogják egy hamar megvenni..
Az ár amúgy nem rossz. Ennyiért hamar el kell kellnie. Ha ctg-500 táp van benne, akkor 40-ért is simán.
[link]
Itt áraztasd be és írd oda a meglévő garikat is és hogy hova szól.szabopj
Dell p2314H.[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz Maotun #94950 üzenetére
Az lga 2011, amit te néztél. Annak mindig is annyi marad majd az ára. Az szerver, munkaállomásba szánt történet. Majd idővel jön "normál" ddr4 is,de fél-1 éven belül nem hiszem.
Amúgy jelenleg kb a ram számít legkevésbé. Integrált vga-nál van jelentősége,de mire az integrált vga-k kiforrják magukat, az még jó pár év..Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
tranceplanet
addikt
válasz Maotun #94957 üzenetére
Az alaplaposból:
"ATX kisebb tuningra:
Asus Z97-C
ASRock Z97 Pro 4
MSI Z97-G43
Gigabyte GA-Z97-D3H (rev. 1.1)ATX komolyabb tuningra, alacsonyabb ársávban:
ASRock Z97 Extreme4
Asus Z97-PRO GAMER
Asus Sabertooth Z97 Mark 2
Gigabyte GA-Z97X-UD3H (rev. 1.1)
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5
MSI Z97 GAMING 5 "[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
membrandj
nagyúr
válasz Maotun #100725 üzenetére
Örök igazság: Ha valami jó, akkor ne piszkáld.
Játékra felesleges lga 2011-re építeni, 2 fps-el nem fogsz többet kapni,mint egy hasonló 1150, 1151 procival.
Hűtőt vegyél arra a procira, ha valami gagyi van rajta és azért nem írtad. Illetve a ház+ tápod, ha gagyi:
corsair 300R + seasonic m12 620W,bár arra a procira+ 290x-re lehet inkább egy cooler master v700 kéne.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- MSI GAMING ASZTALI KONFIGURÁCIÓ
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest