Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz j.bravo #94641 üzenetére
én csak annyit tudok hozzátenni, ha két évre kell, akkor inkább i5! és 8GB ram is elég
illetve ha magyarba nézitek, akkor PCX a legolcsóbb
szerk.:
na pcx-en összedobtam egy hasonló konfigot (hdd-t meg vga-t nem tudtam pontosan milyen márkájú)és 373,103 Ft lett a vége op rendszer nélkül
[ Szerkesztve ]
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
válasz j.bravo #94655 üzenetére
16 meg 32 giga inkább munkagépekbe kell, mint az i7 is, k-s procit nem érdemes venni, ahhoz már elég drága lap kéne
szerintem egy i5 8gb rammal elég lesz, meg amúgy is csak 2 évre vennéd
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
válasz j.bravo #94658 üzenetére
itt egy gépigény, 4 giga ram az ajánlott, meg i5, szóval fix hogy ultrán tolhatja a játékot, office meg egy használt 30 ezres gépen is elmegy
de vedd figyelembe kolléga ajánlását
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz j.bravo #94655 üzenetére
Teljesen felesleges a 16GB ram,ahogy a tuning proci is.
CosmoBacsika
Felejtős az egész. Deer táp végképp.
19-es 4:3-as monitor se túl optimális ilyen célra.asrock h81m-hds ~ 13k
g3220 ~ 15k
1x4GB ddr3 ram ~ 7k
gtx 750 2GB ~ 32k
WD blue ezex 1TB ~ 16k
cm n200 ~11k
fsp hexa+ 400W ~ 13k
Ezzel már szépen menne. Ennél olcsóbban max r7 250x 1GB GDDR5. Fontos,hogy 250x és nem 250 és a gddr5 ram is fontos.Ezzel viszont már lényegesen erősebb is lesz,mint 100-120 fps azon a felbontáson.
Ha használt játszik, akkor egy hd 7770 vga ~ 18k.ittakary
Mi a ház ás a TÁP pontos típusa?Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
palfitom
félisten
válasz j.bravo #167709 üzenetére
j.bravoSzia,
Mindhárom konfig rendben van, egyikkel sem jár rosszul.
Alkatrészenként összeválogatva sem jönne ki jobb ugyanennyiért, vagy olcsóbban ugyanilyen tudás.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz j.bravo #167714 üzenetére
j.bravoSzívesen.
Proci: Nincs most JOBB ár-érték arányú AM4-es proci. Az ajánlandó 5600X hasonló áron megy és hasonló teljesítményt nyújt, az 5800X pedig kicsit drágább, de persze ha belefér, akkor mehet!
VGA: Minden az ártól függ. 6700XT vagy a sima 6800 lenne a 3070Ti ellenfele, ha a 6700XT kicsit olcsóbb, akkor az megérheti, illetve ha hasonló áron lenne 6800, akkor az jó vétel lenne.
Játék-teszteket is érdemes nézni, mert különböző játékokban máshogy teljesítenek ezek a kártyák, valahol a 6700XT kicsit jobb 3070Ti-nál, de általánosságban (több játék esetén) kicsit gyengébb.
Szerencsére rossz döntés nincs sem proci, sem VGA esetében.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest