Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz satosan112 #120520 üzenetére
Intel G4560 proci, 20 k, majdnem i3 szint (2 mag 4 szál), ellenben jóval olcsóbb, általános felhasználásra tökéletes. Ehhez viszont frissíteni kell a BIOS-t a lapon a legutóbbira (F20), ezt az üzletben megteszik.
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
-
martin66
senior tag
válasz satosan112 #123571 üzenetére
Üdv
- A ház jó én hasonló konfighoz vettem a 800-at.
- A tápegység mérete szerintem nagy. Lehetséges, hogy elég lenne kisebb is (DE ezt ne vedd figyelembe, hanem tedd fel a kérdésed a milyen táp topikba ott is értenek hozzá) bár nagyban befolyásolja a VGA.
- RAM: én biztosan nagyobb frekvenciájú RAMot vennék az biztos. A ryzenek szeretik a magas frekvenciájú memóriákat, mert azon jobban futnak (játékban és munka szoftvereknél is). Ez a legbiztosabb, amit tudsz tenni "Az alaplap gyártó által megadott qvl listából válogass, mert az abban leírt RAM-ok, a leírt frekvencián garantáltan működik." [PRIME B350-PLUS QVL lista]
- Alaplap: ASUS PRIME B350-PLUS, jó fajta nekem is ilyen van. Nem hiszem, hogy van olyan bolt, de mindenképpen érdemes lefrissíteni az alaplapot, mert sokat fejelsztettek az elmúlt fél évben a BIOS-on. Nem nagy kunszt néhány kattintás a BIOSban és lefrissíti magát vagy pendriveról. De a Ryzen topikban tudnak ebben segíteni.Mivel hosszú ideig nem szeretnék majd újra gépet venni (a mostani is kb 5 éves), az egyetlen szempont, hogy minél újabb technológiát vegyek.
Ennek megfelel a Ryzen, 2020-ig írták, hogy a jelenlegi AM4 foglalatot támogatják szóval még biztos 1-2 generációt bele tudsz majd tenni ebbe a lapba ileltve a 6 mag 12 szál az időt álló.Mivel nem overlockolsz ezért az 1600X jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest