Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz Torreto #15729 üzenetére
Szia, jó lesz, de a TX3 EVO helyett inkább Xigmatek Gaia ugyanennyiért, valamint vga-nak HD7850-et vegyél kicsivel 60E felett.. Tápnak elég egy minőségi 500W-os.
BQT Straight Power E8-500W
FSP Aurum Gold 500
FSP Raider 550W
SHARKOON Rush Power M 500W
CHIEFTEC CTG-500-80Pa sorrend is nagyjából ez.. üdv
+ ha apros vételek is játszanak, akkor egy H61-es lga1155-ös lap 11K-ért, plusz 31K-ért LeC-től egy i5-2300. Ezzel jobban járnál mint az AM3+ lap + 965BE + TX3 trióval
[ Szerkesztve ]
-
Crias
senior tag
válasz Torreto #15729 üzenetére
Szerintem!!!
Vegyél tápnak egy fsp Raider 550-et ~16k-ért. (ez is nagyon sok lesz simán elég lenne egy jó 400-450-es is)
A megmaradt 10k-t ad hozzá a procihoz és vegyél aprón akármilyen i5 procit.
Az i5-höz elegendő a gyári is. Így megint megtakaríthatsz, pár ezrest.VGA: 7850 szerintem már van ~60k körül de majd mindjárt megnézem, vagy olcsóbban 6870 esetleg a kettő között gtx560Ti.
[ Szerkesztve ]
Crias
-
Crias
senior tag
válasz Torreto #16371 üzenetére
Kérdés!
Mi indokolja a 600w-os aurum tápot? Akarsz több vga-s rendszert csinálni?
Ha nem akkor felesleges ekkora táp.
Amúgy
Z77 extreme4 pipa
3570k pipa
corsair ram pipa, de arra figyelj hogy 1,5V-os legyen és ne 1,65! Meg lehetőleg low profile-os hogy beférjen a hűtő alá!
Táp: kérdez be a tápos topicba mondjuk egy fsp raider 550w ami szinte ugyanaz mint az aurum jóval olcsóbban, bár némelyiknek hangoskodhat a ventije de ezt gariban javítaniuk kell (a tápos topikban mondták), de akár vehetsz ANTEC HCG-520 ~20k vagy ANTEC HCG-520M-et ~25k aszerint hogy modulárist akarsz vagy sem, bár akkor már inkább maradhat ez az aurum táp is
wd hdd gondolom okés
LG író nem okés, helyette Nec kicsit hangos de megbízható ha nem használod sokat jó lehet ha sokat használnád akkor -> odd-s topikban tudnak ajánlani valami halkabbat isSSD 25k-ért most 120 GB-os OCZ van meg néha 128-as Kingston v+200, de én speciel vennék samut 28-29k-ért
Házból Xigmatek Midgard-ot 22k-ért
Coolerből Alpenföhn Brocken-t vagy Matterhorn (de ebből a duplaventiset pl ezt)
Mondjuk érdekes módon az egyik tesztben a Brocken verte a matterhorn-t is meg a Noctua-t is... Szóval én a Brockent ajánlom (vagy ha valami nagyon extreme tuningot akarsz akkor majd ajánl neked valaki más valamit)VGA 100k-ból én 7950-et vennék, vagy ha megfogadod a tanácsaimat akkor a különbözetből kijönne még akár normális helyen is megvásárolható 7970-es 112k-ért.
Crias
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest