Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz Andor22 #68064 üzenetére
Szia! Ez mire lesz?
Lap: Asus z87-A szerintem vagy inkább már asus z97-a ( ez már az új chipsetes)
16GB ram mire kell? Játékra nem szükséges, ps, videovágás stb-re igen.
Gtx 780 viszont munkához nem szükséges, játékra jól jöhet.
HDD-t cserélném wd black vagy wd red-re inkább,de 2 TB-ba ez húzós lesz.
Táp:
xfx pro 650,fsp raider 650.
Cpu hűtő részét passzolom,de ha húzni akarod, akkor kelleni fog az A végű lap és a hűtő 15-20k.Én szerintem mind játékra, mind munkára ez picit túlzás, amit összeírtál.
Max amit vennék:INTEL Core i7-4790(játékra igazából egy 4590 is elég lenne ,de figyelj,hogy ide h97 lap kell. Régebbi h87,b85 lapokon is fog menni, de csak bios frissítés után.)
ASROCK H97M Pro4 vagy GIGABYTE GA-H97M-D3H
cm hyper 212 evo
gtx 770 msi tf
8GB pnp kingston ddr3 ram
wd red 1TB
120GB ssd
ház ok
xfx pro 550,fsp raider 550.Ezzel lesz egy megfelelő ár/érték arányú géped, jó hűtéssel.
A megspórolt pénzen pedig 2-3 év múlva tudsz venni egy erősebb vga-t. ( ami már jóval erősebb lesz a gtx 780-nál)
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest