Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MotleyCue1
csendes tag
A hűtésen nem akarok spórolni, nem szeretném megsütni a cpu-t a teljes áron már igen, ezért is néztem AMD vs Intelt, ha megnézed csak az alaplap-cpu a különbség a két gép között, árban pedig 25E Ft kb, ami már azét elég sok spórolás szeintem
Teljesítményben pedig nem tudom mennyi lehet a különbség, néztem nagyon nagyon sok tesztet, de nekem csak annyi jött át, hogy az AMD a régebbi játékokon teljesít szarul, az újaknál már nem annyira. AMD be több az L1,L2,L3 ram, azt is több helyen olvastam hogy sokat számít. Nehéz dönteni.A tuning összeállítás mellett maradnék, ha úgy érzem kevés lesz a kakaó, később tolok kicsit a cpu-n és még tudom majd használni a masinát reményeim szerint jó sokáig. Csak ezért vennék tuning gépet, nem 1 évre szeretném összerakni a gépet.
A monitort kb 53E Ft ért veszem, szerintem annyit megér a 24" del,
az U23 amit ítál kb 50E Ft ha jól néztem.
HDD ben nem vagyok otthon, nézek majd másikat csak nem látom melyik 1 vagy 2 tányéros változat, de lehet nem is veszek ezen is még töröm a fejem. kb 5-10E Ftért drágában vennék egy nagyobb SSD-t, akkor nem vennék mondjuk HDD-t, és ott már kb 10E spórolnék megint ha jól számolom.
ODD-re meg nekem szükségem van, jól jön az[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest