Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Style2Ouf

újonc

Üdv Tisztelt Fórumozók!
    Nem reklámképpen de a PCX vevőszolgálata ide irányított érdeklődésre! Nagyon rég nem építettem gépet, de most az a tervem hogy fogok. Interenetes játékokra otthoni filmezésre egy full HD plazmán játszanék hdmi csatolóval és 5.1 es házimozi rendszeren (spidf optical out vagy hdmi). nem árt ha tud 100Hz en full HD-t a felbontás. Alapvetően 130-160k közt gondolkozom és FM2+ AMD APUs gépen. Úgy vélem elég volna egy X4 A10 7800 vagy 7850K processzor. (a k mit is jelöl?) Alaplapban két félén gondolkozom de ha van más ötlet szívesen meghallgatom. Asrock fatallity vagy MSI 88X gaming. nem igazán találtam jó összehasonlítást, nem tudom miért van az árkülönbözet, az MSI egyébként is mATX... Memóriát 4*4Gb AMD 2166 -t vennék vagy 2*8Gb 2400 ast. Nem tudom hogy jobb e az adott konfigba a 4*4 vagy a 2*8 ? Számít-e hogy kitöltsek minden dimmet. Win7 oprendszer és egy 120Gb kingston hyperX fury lenne az elsődleges háttértár SATA3 keresztül. Elsősorban szeretnék a kérdéseimre választ kapni, másod sorban ha van valakinek ötlete, pénztárca barátabb de hasonló teljesítményű konfig összeállítása fejben, az kérem legyen szíves akár privátba is megkeresni. Köszönöm a figyelmeteket, várom mielőbbi válaszotokat kiigazításotokat etc...

Új hozzászólás Aktív témák