Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ggbuffon1897

őstag

válasz sgery #83056 üzenetére

ahhoz a felbontáshoz ez a konfig kevéske lesz

lapból meg ha már amd, akkor az evo-t vedd ne az LE-t és ne a simát..bár mondjuk én ilyen felbontásnál cpu-ban se mennék fx8320 alá..illetve számolj az AMD CPU-ra még nyugodtan egy 10k körüli hűtőt is, mert agyf*szt fogsz kapni a hangjától terhelés alatt

ami még nekem kakukktojás az a ház és a táp, 400W-os amúgy se túl jó hírű széria egy tuningolható fx alá, ami zabál is rendesen, mellé egy kártyával..neccesen épp elég lehet ugyan, de ha bővítés lesz vagy fejlesztés, akkor gyakorlatilag az is mehet cserére..helyette én ilyenekben gondolkodnék: Thermaltake Hamburg 530W (öcsémnek nemrég vettem, teljes megelégedésére)/Chieftec CTG 500W, de ha belefér akkor FSP Raider 550W

Ház pont az előző probléma okán, h elég forrófejű a proci is stb, azt a házat nemigen erőltetném. Cooler Master N300, Zalman Z9 stb.

Inteles verzió:

i5 4440 46k
    asrock b85m pro4 17k
    2x4 gb 1600 mhz ram (Kingston, Corsair LP, Crucial) 23-24k
    CM N300 12k / Zalman Z9 (a sima) 13,5k
    Thermaltake 530W Hamburg 12,5k / Chieftec CTG 500W 14k /FSP Raider 550W 17k
    HDD : ok

nem tudom mi lesz a fő profil és mennyi a maximális keret, ha játék és nincs nagy mozgástér ettől az összegtől, akkor SSD helyett inkább egy r9 280-at tuszkolnék be a gépbe, SSD-t meg később

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák