Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz Dicker #79990 üzenetére
Teljesen rossz.
Durván erős tuning lap+ sima i5?Ha munkára kell, akkor ennek az árából kijön egy i7, ami lényegesen erősebb.
i5-4590 vagy i7-4790
cm hyper 212 evo, munkánál tud menni a proci 100%-on is simán, tehát itt már kell hűtés.
Ram: 2x4GB CORSAIR LP vagy kingston PNP, ezek alacsony modulosok és cl9,1600 mhz, 1.5V, tehát ténylegesen is tudja a 1.5V miatt.
Lap: h97. Asrock h97 performance fatality, giga h97m-d3h,asus h97m-plus.
SSD ok
Ezek a házak jók, bár én nem adnék 30-40k-t egy házért. A zalman z9 plus, z11 plus is kíváló már.700-as, 760-as tápok teljesen feleslegesek. 760,770,970 durván nem egy kategória. Én a fogyasztás és a kis hő miatt a 970-et venném, esetleg ha januárra lesz esedékes, akkor gtx 960. Ez durván 770 szint lesz, csak kisebb fogyasztással.
960 msi gaming majd pl.
Táp: Egy jó minőségű tápnak szinte 0 a hangja. Fanless-el én nem szórakoznék. Seasonic m12 520W? Fsp aurum s gold 500 W? Itt igazából 20k felett már rengeteg jó táp van.
Osynho
Nem halado-nak ajánlották a 3470-et.[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest