Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
válasz kovixxx #55584 üzenetére
üdv!
ha 3D meó, akkor kell egy jó kis VGA is, a 3D max asszem nVidia párti, szóval egy GTX 760 vagy 670 elkéne. Core i5 vagy i7 a Hasweel vonalról egy B85-ös lappal, pl ilyen 21 rugóért, bele proci 80 akárhány ha i7 4770, ha i5 4670 akkor 50 körül. VGA pedig GTX 670 aprón garisan olyan 60-65K.(#55585) Athos.187:
especiel iPon, PCX, hardverker a boltok ahonnét én nézegetem a cuccokat, ha külföldi az illető, akkor pedig amazon, vagy amit ő mond bolt. Mondd mennyit szánnál rá, és összelinkelgetünk egy racionális konfigot. én azt tanácsolom, hogy fél misi felett gépre költeni pazarlás, mert a plusz pénzért sokkal kevesebb plusz kakaót kapsz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest